| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi !!! POZDRAV !!! u Predstavite Se forumu; E bok!Evo da se i ja predstavim. Dolazim najjačeg sela,Čepina naravno. Sad sam završio srednju,ugostiteljsku,za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-02-06
Poruka: 77
![]() | !!! POZDRAV !!! E bok!Evo da se i ja predstavim. Dolazim najjačeg sela,Čepina naravno. Sad sam završio srednju,ugostiteljsku,za hotelijera.Sad kontam upisati ekonomiju.Inače se bavim teretanom,volim motore i zna se,trebe.Kad imam vremena odem na paintball,to stvarno obožavam,pogotovo kad izrokam nekog novog Evo sad negdje prije sam i dobio dvije kazne za nenošenje kacige pa ni trebao pljunit 1000 kuna!!! Bas sam sretan! Al kontam da bi ih mogao sj...t tamo na sudu i izvuc se...nadam se.Eto,to bi bilo to ukratko. Pozdrav! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Offline | Re: !!! POZDRAV !!! ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: !!! POZDRAV !!! Pozdrav, welcome
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: !!! POZDRAV !!! Pozdrav "najjačem" selu ! Daj mi usput objasni kak se mjeri jačina sela ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: pozdrav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Pozdrav svima | Baltazar | Predstavljanja | 3 | 19-05-07 07:30 |
| Pozdrav iz Slavonije | saan | Predstavljanja | 11 | 03-06-06 17:06 |
| Pozdrav!!! | W&F | Predstavljanja | 15 | 24-02-06 11:25 |
| Pozdrav svima,, i malima i velikima :) | soul2soul | Predstavljanja | 7 | 20-02-06 12:18 |
| Pozdrav Svima | mar_com | Predstavljanja | 2 | 10-10-05 17:26 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:53.

Evo sad negdje prije sam i dobio dvije kazne za nenošenje kacige pa ni trebao pljunit 1000 kuna!!!
Bas sam sretan!
Al kontam da bi ih mogao sj...t tamo na sudu
i izvuc se...nadam se.