| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi pozdrav iz Poljske u Predstavite Se forumu; Dobronamdošla u društvo!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-07 Lokacija: Poljska Godina: 23
Poruka: 3
![]() | da ovo znaci dobrodosao a odkada znas poljski? oprostite ne dobrodosla ali dobrodosao nisam zena nego muskarac a to nije moje ime samo moj pseudonim, moje korosnicko ime, moji prijatelji tako me nazivaju Zadnji Uredio daidza : 30-12-07 u 22:38. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
Poruka: 227
![]() ![]() | Re: pozdrav iz Poljske D-O-B-R-O-D-Š-A-O! Za sada ću ti reći Witajcie jer nisam siguran o kojemu se spolu radi, naime, netko ti je čestitao kao muškarcu, a netko kaže ženi; te sam zbunjen do bola. Znam da "witajcie" nije po spolu, već za množinu; tj. više ljudi, al' žensko i muško pa eto, u ovom trenutku te je više. - Veoma mi je drago što se Republika Poljska otvara prema Balkanu i kroz ove forumaške kanale, jer kako čujem ( povjerljivi izvori ) brat blizanac gospon odbojan Lech Kaczyński ( zapravo ne znam tko mi je odbojnici; Lech ili Jaroslaw - ma, oba podjednako; identični su! ) dolazi u Zagreb u službeni posjet Zagrebu tam' negdje početkom godine koja bu nastupila sutra iliti 2008. ( Ah, kako volim O dwóch takich, co ukradli księżyc ).Ah, Poljska. Bude se uspomene. Moj bivši dečko je bio iz Varšave, točnije iz Legionowa. A da si ga vidio ša je bio lijeeeeeeep! Ma markantan, naočit, ma pravi Poljak. Uglavnom, dobro došel Poljak, budi dobro i sve tak' nekak. ![]() Zadnji Uredio shaczrovichovsky : 30-12-07 u 22:36. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pozdrav iz Poljske ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
![]() |
« Bok
|
Zdravo svima »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:35.

- Veoma mi je drago što se Republika Poljska otvara prema Balkanu i kroz ove forumaške kanale, jer kako čujem ( povjerljivi izvori ) brat blizanac gospon odbojan Lech Kaczyński ( zapravo ne znam tko mi je odbojnici; Lech ili Jaroslaw
- ma, oba podjednako; identični su! ) dolazi u Zagreb u službeni posjet Zagrebu tam' negdje početkom godine koja bu nastupila sutra iliti 2008. ( Ah, kako volim O dwóch takich, co ukradli księżyc ).
Uglavnom, dobro došel Poljak, budi dobro i sve tak' nekak.