| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Pozdrav, ja sam dodolo, a sve oko mene je crno-bijeli svijet!! u Predstavite Se forumu; bok svima...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Pozdrav, ja sam dodolo, a sve oko mene je crno-bijeli svijet!! ...mama tata pas i kravataratarata Dobrodošao!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pozdrav, ja sam dodolo, a sve oko mene je crno-bijeli svijet!! a bok
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pozdrav, ja sam dodolo, a sve oko mene je crno-bijeli svijet!! Koji jebeni fakin kurac je poanta ovog topica.... ako je neko predstavljanje u pitanju onda se predstavi, ako ti se ne da, ne moras... (btw, ne mislim na tebe osobno, nego na sve koji dolaze i samo otvore topic i napisu "eee evo i mene"...)
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Offline | Re: Pozdrav, ja sam dodolo, a sve oko mene je crno-bijeli svijet!! Citat:
Kaj je teško napisati par riječi o sebi ![]() Ovo je forum predstavljanje a ne pozdravljanje ![]() Svejedno ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
![]() |
| Tagovi: crnobijeli, dodolo, mene, oko, pozdrav, sam, sve, svijet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:25.