| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Pozdrav od mene u Predstavite Se forumu; Evo ljudi malo da vam se i ja pridruzim. Ime mi je Stjepan, dolazim iz Laduča kraj Zaprešića, imam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-12-07 Godina: 20
Poruka: 5
![]() | Pozdrav od mene Evo ljudi malo da vam se i ja pridruzim. Ime mi je Stjepan, dolazim iz Laduča kraj Zaprešića, imam 20 godina, i u slobodno vrijeme studiram, igram nogomet, i bavim se maketarstvom. Lijep pozdrav od mene. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
Poruka: 266
![]() ![]() | Re: Pozdrav od mene Wellcome! Dobro došel na CroPortal; osjećaj se poput kokoši u svom kokošinjcu, psa na svom lancu, prostitutke na svojoj radnoj poziciji negdje u Gajevoj ( ) Hrvatske u qurcu, plavuše u vicu i tako dalje i tako bliže itd itd... I da, Jel' Laduč ono rodno mjesto popularne ex boy bend grupe koja je u jednom trenutku napravila boom; veliku senzaciju; izvanredni spektakl - Saša, Tin i Keđo? Jeste li im dignuli spomenik na glavnom trgu u Laduču? Koji je od njih troje uopće bio iz Laduča; Saša?! ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: Pozdrav od mene ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:54.

--->
) Hrvatske u qurcu, plavuše u vicu i tako dalje i tako bliže itd itd...
I da, Jel' Laduč ono rodno mjesto popularne ex boy bend grupe koja je u jednom trenutku napravila boom; veliku senzaciju; izvanredni spektakl - Saša, Tin i Keđo? Jeste li im dignuli spomenik na glavnom trgu u Laduču?
Koji je od njih troje uopće bio iz Laduča; Saša?!