| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Pozdrav od novog/starog člana u Predstavite Se forumu; ma meni je bio zgodan i HP LaserJet 5L super je i ovak, join us and we can rule the ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| next best thing | Re: Pozdrav od novog/starog člana ma meni je bio zgodan i HP LaserJet 5L super je i ovak, join us and we can rule the galaxy
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pozdrav od novog/starog člana Citat:
![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Pozdrav od novog/starog člana Jutros sam baš gledao tko je to jer sam mu dao rep. I otkrio sam. Ja sam u jednom postu napisao da je ono nezgodno za pisati (velika slova pa broj pa slova), al nadam se da to nije razlog za promjenu. Nije ni bitno - sad si Homesick i sviđa mi se to (i da mi se ne sviđa sad to više ne bih napisao). Dobronamdošao i ostani dobar kao što je bio i HPLJ5L !
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: clana, novogstarog, pozdrav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:04.