| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Pozdrav svima u Predstavite Se forumu; Pozdravljam vas sve pa i one koji će postati novi registrirani forumaši. Dosta sam foruma pregledao i na mnogima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pozdrav svima Pozdravljam vas sve pa i one koji će postati novi registrirani forumaši. Dosta sam foruma pregledao i na mnogima sam registriran, svaki ima svoje posebnosti pa tako i ovaj. Moj savjet je da se svi predstave na način da o sebi napišu koju crticu i slično, a ne samo "haj,... bok,... pozdrav,... tu sam... evo i mene...itd ili slični pozdravi koji ne znaće ništa, osim ispunjavanja forme. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Pozdrav svima Dobrodošao ! Ako već savjetuješ ljude kako da se predstave,zašto onda ti nisi napisao nešto o sebi ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Offline | Re: Pozdrav svima Pozdrav i tebi! Mogao si za početak i sam napraviti pozdrav kakav si opisao da bi trebao biti... nisi ni ti ništa napisao o sebi ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Pozdrav svima Haj, bok, pozdrav
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pozdrav svima U pravu ste. Imam 56 godina. Grafičar sam. Računalom se služim od 1995 god. Hobi mi je ribolov i računala. Zbog zlih i pokvarenih trgovaca bio sam prisiljen sam učiti što je PC itd. Danas s tom materijom vladam sasvim solidno. Prijateljima popravljam, nadograđujem računala itd. Evo sad upravo pripremam i za koji dan otvaram pc igraonu u mom poslovnom prostoru, a razlog je taj što igraone na koje su mi se tužili prijatelji su prave rupe, neprikladne itd. E to sam zaboravio iz Šibenika sam. Još nešto imam jedan meni drag Avatar ali malo prelazi dozvoljeno, pa eto zamolio bi ako se može postaviti http://content17.bigoo.ws/content/gi...peoples_64.gif |
| | |
![]() |
| Tagovi: pozdrav, svima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:36.

Z A N I M L J I V O