| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Pozdrav svima!!! u Predstavite Se forumu; Eh ovako, ja sam NO NICK. Dolazim iz BiH. Ovde sam da bih upoznao sto vise raje i sve sto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-03-08
Poruka: 14
![]() | Pozdrav svima!!! Eh ovako, ja sam NO NICK. Dolazim iz BiH. Ovde sam da bih upoznao sto vise raje i sve sto ide u paketu stim. Slusam Rap domaći, omiljene grupe su TBF, Disciplinska Komisija... A od single rapera Edo Maajka, Frenkie, HZA... Respect svima!!! Ej jel smijem ja ovde stavit svoj mail ![]()
__________________ Živi,Pjevaj,Razbijaj i Pleši jer čovjek je stvoren da gubi i griješi,Prokockaj dane,prodivljaj noci jer jednom se ni to nece moci!!!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Pozdrav svima!!! ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-03-08
Poruka: 14
![]() | Re: Pozdrav svima!!! oh hvala svima evo mail erko.rap@hotmail.com pa stavite me u kontakt listu....
__________________ Živi,Pjevaj,Razbijaj i Pleši jer čovjek je stvoren da gubi i griješi,Prokockaj dane,prodivljaj noci jer jednom se ni to nece moci!!!! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Pozdrav svima!!! ![]() ajde makni size iz potpisa ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
« Pozdrav
|
sa zakasnjenjem.. »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:30.