| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi pozdrav svima u Predstavite Se forumu; Pozdrav svima! Malo kasnim ali imajte obzira jer ovo mi je prvi forum u životu. Imam 32 god.udana,dvoje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-04-08
Poruka: 61
![]() | pozdrav svima Pozdrav svima!Malo kasnim ali imajte obzira jer ovo mi je prvi forum u životu. ![]() Imam 32 god.udana,dvoje klinaca,radim na faksu kao fizikalac(stud.referada)i to je to. Ima super tema i pojedini su likovi ludi do bola ali na pozitivan način ![]() Mislim da ćemo se dugo i intenzivno družiti....... Ugodno naravno ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,163
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pozdrav svima Bok, tea. Ti si teta s referade, jel se mogu kakvi ispiti srediti preko veze, da znaju forumaši kome se obratiti?? ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 19-04-08
Poruka: 61
![]() | Re: pozdrav svima Citat:
![]()
__________________ Neko to od gore vidi sve... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pozdrav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:31.

Pozdrav svima!

Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola.