| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi pozdrav svima u Predstavite Se forumu; Bok!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pozdrav svima Bok!! ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #22 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: pozdrav svima pozdrav i tebi. Dobro je da bas snama gubis nevinost jer tada neces ici traziti dalje, mi smo najbolji. ![]() Neko je lud do bola a neko lep do bola pa ocekujemo tvoju sliku na forum samo slike forumasa, pa ce da te ocenimo. 32 god, jebate prave godine, taman popunjena tamo gde treba. Rasna, onako ....![]() čekamo slike, plz. dekolte da se vidi![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-08 Godina: 32
Poruka: 119
![]() | Re: pozdrav svima Citat:
za umrijeti![]() rasna hm.... ![]()
__________________ Neko to od gore vidi sve... | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: pozdrav svima Ma znaš ono, dobiješ malo dodataka baš tamo gde treba, malo bokovi, malo dupe, malo na rukama pa kolena malo, ali samo malo onako nestanu ne posve, onako malo one čašice se izgube. To ti je to uglavnom, ili se varam i ti si zadržala linije od prije al to ćemo da vidimo na sliki. Pa iz tog razloga nemogu potpuno da stvorim u mislima tvoju figuru. Doćekaću valjda i taj dan kad metneš slike. Do tada lep pozdrav ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-08 Godina: 32
Poruka: 119
![]() | Re: pozdrav svima Hvala vam svima:Agnes,Aris,Nebeski plesač,Ivadeb,Gggiga,Amaro05,Nespretna,Daidza,Mirin979,Bbbtrnje,TigarZG1,Sahasa,Clank,Mmrki,Starka,Trip,Šaban Bajramović,Irm,Malazg.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Neko to od gore vidi sve... |
| | |
![]() |
| Tagovi: pozdrav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:34.

32 god, jebate prave godine, taman popunjena tamo gde treba. Rasna, onako ....
čekamo slike, plz. dekolte da se vidi

za umrijeti