| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Pozdrav svima i njima... u Predstavite Se forumu; Pozdrav ljudi.. Moglo bi se reći da sam ovdje novi , iako već tjedan - dva pratim forum , ali nije mi se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-10-05
Poruka: 180
![]() | Pozdrav svima i njima... Pozdrav ljudi.. Moglo bi se reći da sam ovdje novi , iako već tjedan - dva pratim forum , ali nije mi se dalo ništa pisati ![]() -Moj nick je duksyy , pravo ime Duje -dolazim iz Splita -Volim košarku -site je zakon , forum je najjači ![]() Stay cool |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Administrator | dobrodosli na forum, ako vam sto nije jasno pitajte
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 19-10-05 u 16:01. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Pozdrav svima i dobrodošli!
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: njima, pozdrav, svima |
« ja
|
Kiko aka SoGood »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| spajanje samsunga d500 na racunalo | mortein | Mobiteli | 9 | 04-12-06 09:35 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:56.