| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Pozdrav svima na forumu u Predstavite Se forumu; Evo, da Vam se predstavim, ja sam Milan , 39 god, roden, zivim i radim u Rijeci. Zadnje vrijeme single , pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-06-07 Lokacija: Fiume
Poruka: 102
![]() | Pozdrav svima na forumu Evo, da Vam se predstavim, ja sam Milan , 39 god, roden, zivim i radim u Rijeci. Zadnje vrijeme single , pa sam cesto na kompu s Vama. Puunooo Vas citam ,a malo pisem, jer ima ona jedna recenica : 'Bolje sutjeti,pa makar vas smatrali budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju' ![]()
__________________ Nikad ne prekidaj ženu dok šuti ! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: Pozdrav svima na forumu ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pozdrav svima na forumu ![]()
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Pozdrav svima na forumu ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
« ---Pozzz---
|
alo narode »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:04.

Nikad ne prekidaj ženu dok šuti !