| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Pozdrav svima od Meline u Predstavite Se forumu; Eto,tražili su da se kao nova predstavim forumašima pa koristim priliku napisati o sebi nekoliko riječi. Kao š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 12-08-06 Godina: 19
Poruka: 121
![]() | Pozdrav svima od Meline Eto,tražili su da se kao nova predstavim forumašima pa koristim priliku napisati o sebi nekoliko riječi. Kao što ste već primijetili,imam za ovo podneblje pomalo neuobičajeno ime. Ali,sviđa mi se i nebih ga mijenjala ni za šta. Inače,za 20-ak dana ću krenuti u četvrti razred medicinske škole koja mi,usput,izuzetno dobro ide. da se malo pohvalim...prva tri sam završila s prosjekom 5.0! Od pohvala bi izdvojila onu gradonačelnikovu i županovu i prošle i ove godine. Volim rolanje,voziti biciklu oko Marjana,dosta plivam,povremeno sa sestrom i trčim po trim stazi i tako... Zahvaljujući roditeljima,slobodnijih sam svjetonazora,mislim pritom da kod nas seksualne teme nisu tabu i o tom se ne šuti. Uostalom,nije im lako s dvije teenagerice,kako oni kažu "u kritičnim godinama". Ja 17 a sestra 15 godina. Nemojte se čuditi mojoj fotografiji u profilu..nudisti smo oduvijek i to je za nas nešto sasvim uobičajeno.Znam da će sad mnogi pametovati,moralizirati,ali neće ništa moći promijeniti. Na emotivnom planu..imam trenutno jednog preslatkog dečka koji mi je zapravo jedina do sad veza koja zavrjeđuje naziv-veza. One dvije od prije nisu trajale duže od tjedan dana. Da vas sad ne davim toliko o detaljima,neka ovo bude dostatno za početak,a zainteresiranima mogu reći još ponešto ako ih zanima. Svima skupa lijep pozdrav! Melina ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Pozdrav svima od Meline Dobrodošla !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() | Re: Pozdrav svima od Meline Citat:
Pusti sestru na miru. Ona se još zna zabavit s presvlačenjem Barbika,makar nosi grudnjak dvojku i dnevno presvuče po tri para tangica. A MELENA je doista jako neugodno i bolno krvarenje iz gornjeg dijela probavnog trakta...za neupućene . | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Pozdrav svima od Meline Citat:
Tangice zanimaju Reapera, ne bit ljubomorna ako si za njega stara koka! Zašto iz gornjeg i zašto bolno? Obično je prvi i bezbolni simptom. Neugodno je samo kad se okreneš i vidiš katran. Može bit i ne mora iz gornjeg, radi se samo o tome da ne smije biti friško. Trust me! Nemojmo više o tome ovdje. ![]()
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 13-08-06 u 11:09. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Pozdrav svima od Meline Covjece, ovo je najopsirnije upoznavanje koje je napisano na CROportalu.... CooL HellCome, Melina! ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() | Re: Pozdrav svima od Meline Citat:
Pa tražili su od mene da se predstavim,i uradila sam to onako kako smatram prikladnim. ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: meline, pozdrav, svima |
« Nova korisnica
|
nova sam »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 12:00 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:44.

.
Tangice zanimaju Reapera, ne bit ljubomorna ako si za njega stara koka!