Idi nazad   Croportal Forum > Predstavite Se > Predstavljanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Predstavljanja Raspravljate o temi Pozz! u Predstavite Se forumu; Ciao, ja sam Vanja, 22 godine, živim u Zagrebu, pripremam se na prijemni iz Novinarstva (3 godine sam radio i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-06-07, 20:39   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-06-07
Godina: 23
Poruka: 11
Hugo Boss se izdvaja iz mase
Pozz!

Ciao, ja sam Vanja, 22 godine, živim u Zagrebu, pripremam se na prijemni iz Novinarstva (3 godine sam radio i odlučivao što me doista zanima jer sam jednom već fulao profesiju) i tak.. U slobodno vrijeme čitam, slušam glazbu, idem van, proučavam s frendom Bibliju...

Pozz
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 20:40   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,498
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: Pozz!

Bok,Vanja i dobrodošao na forum

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 20:44   #3 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,119
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

pozdrav Vanja

21....
cina je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 20:46   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,680
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Dobrodošao Vanja,

kakvu glazbu slušaš? što najviše voliš čitati?

Klub Under 16
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 20:51   #5 (permalink)
Starter

Glazba, kako mi dođe, ponekad laganice, ponekad latino, dance... Ne čitam baš beletristiku, čitam dnevne novine, stručnu, psihološku i vjersku literaturu i posljednjih mjesec dana udžbenike iz gimnazije

Hvala svima na dobrodošlici
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 21:06   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

ok uvod.

Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 21:11   #7 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika CountessBathory

Poruka: 76
CountessBathory se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku CountessBathory

Citat:
Pravi autor: Hugo Boss Pogledaj Poruke
Glazba, kako mi dođe, ponekad laganice, ponekad latino, dance... Ne čitam baš beletristiku, čitam dnevne novine, stručnu, psihološku i vjersku literaturu i posljednjih mjesec dana udžbenike iz gimnazije

Hvala svima na dobrodošlici
dobro nam dosao.
i kako ti se čine udžbenici iz gimnazije?
aj reci da nas ne muče s glupostima.
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 21:16   #8 (permalink)
Starter

Ma Bog me kaznio, prije par godina sam s ekipom iz strukovne škole zezao gimnazijalce a sad moram za faks učit po njihovom programu Pouka iz svega toga je...
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 21:18   #9 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika CountessBathory

Poruka: 76
CountessBathory se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku CountessBathory

Eto vidis.
a svi misle da smo streberi.
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 21:25   #10 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

dobrodošo .... uključi se u rasprave, pa da vidimo kak briješ
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pozz

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111