| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Pozz! u Predstavite Se forumu; Ciao, ja sam Vanja, 22 godine, živim u Zagrebu, pripremam se na prijemni iz Novinarstva (3 godine sam radio i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-06-07 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 11
![]() | Pozz! Ciao, ja sam Vanja, 22 godine, živim u Zagrebu, pripremam se na prijemni iz Novinarstva (3 godine sam radio i odlučivao što me doista zanima jer sam jednom već fulao profesiju) i tak.. U slobodno vrijeme čitam, slušam glazbu, idem van, proučavam s frendom Bibliju... Pozz ![]()
__________________ >>Muškarac nipošto ne želi biti prijatelj neke žene, ako može da joj bude ljubavnik<< |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Pozz! Bok,Vanja i dobrodošao na forum ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Pozz! Glazba, kako mi dođe, ponekad laganice, ponekad latino, dance... Ne čitam baš beletristiku, čitam dnevne novine, stručnu, psihološku i vjersku literaturu i posljednjih mjesec dana udžbenike iz gimnazije Hvala svima na dobrodošlici ![]()
__________________ >>Muškarac nipošto ne želi biti prijatelj neke žene, ako može da joj bude ljubavnik<< |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Pozz! Citat:
![]() i kako ti se čine udžbenici iz gimnazije? aj reci da nas ne muče s glupostima. ![]()
__________________ zashto protiv svoje volje da budem svetica kad je dolje bolje, kad je dolje akcija | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: Pozz! Ma Bog me kaznio, prije par godina sam s ekipom iz strukovne škole zezao gimnazijalce a sad moram za faks učit po njihovom programu Pouka iz svega toga je... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: pozz |
« pozzz
|
EVO i MENE!!!!!!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:56.

Pouka iz svega toga je...