| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi pozz u Predstavite Se forumu; pozz Dolazim iz sunčanog Mostara, inače radim kao med. teh. Volim dobar rock and roll. Muzika mi je sve u ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-08 Godina: 27
Poruka: 73
![]() | pozz pozz Dolazim iz sunčanog Mostara, inače radim kao med. teh. Volim dobar rock and roll. Muzika mi je sve u životu, osim naravno onog što se mora, a mora se samo umrijeti. Naravno da nije tako a možda i jeste! ĆAO |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: pozz ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-12-07 Lokacija: rođ.u Bugojnu živim u Zagrebu Godina: 52
Poruka: 2,386
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pozz Evo pravog čoveka, živ ti meni bio. Pravi ero, ljudina i pol a i zanimanje mu plemenito. Nego po prezimenu ako ti je pravo, Zadro, da nisi ti iz sela mamići tamo u hercegovini bliže međugorju. A usput da te pitam nagradno pitanje: 1. koji grad u evropi ima dva slova "u" u svome imenu?
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-08 Godina: 27
Poruka: 73
![]() | Re: pozz Citat:
odgovor na nagradno pitanje: Ljubuški | |
| | |
![]() |
| Tagovi: predstavljanje |
« !!! POZDRAV !!!
|
Dubai calling »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:04.

Stvarnost je stanje prouzrokovano nedostatkom alkohola.