| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi PoZz SvImA dOšlA jA !!!! u Predstavite Se forumu; Ne znaš ti koliko je to pičke...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PoZz SvImA dOšlA jA !!!! Ne znaš ti koliko je to pičke... ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: PoZz SvImA dOšlA jA !!!! 6 istina o zivotu: 1) Ne mozes dotaknuti sve svoje zube sa svojim jezikom. 2) Svi idioti nakon čitanja prve istine to i pokusaju 3) Prva istina je laz. 4) Sad se smijes jer si shvatio da si idiot. 5) Uskoro ces ovo poslati sljedecem idiotu. 6) Jos uvijek je smijesak na tvojem licu jer znas da ces od nekog napraviti idiota |
| | |
| | #33 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PoZz SvImA dOšlA jA !!!! bok i dobrodošla! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: PoZz SvImA dOšlA jA !!!! *KOJA JE RAZLIKA IZMEDJU SLADOLEDA, PIčKE I GUZICE ? SLADOLED SE LIZE ZBOG SLASTI, PIčKA ZBOG STRASTI A GUZICA ZBOG VLASTI...... * *ZAšTO VAGINA NE MOZE BITI FRIZERKA ? ZATO šTO JOJ STALNO ULAZE čELAVE GLAVE. * Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 14-12-07 u 17:02. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| charolastra | Re: PoZz SvImA dOšlA jA !!!! iskjluči caps lock iliti ne piši velikim slovima!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: PoZz SvImA dOšlA jA !!!! Ne mogu vjerovati da sam ovo morala saznat ! Uvijek sam mislila da si iskren i da s tobom mogu razgovarati o svemu ! Znaš kako si me povrijedio ? Neču da mi pišeš i da me zoveš,šta si ti uopče umišljaš ? Stvarno si me razočarao.Mogao si mi bez problemareči da si pogazio djeda mraza o šefe na vašu zapovijed evo pišem ovak !!! hehehe |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:28.