| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi pozZzdrav ekipa :( !!!!! u Predstavite Se forumu; !!!! evo moram vam javit da radi ubitacne skole vise necete morati gledati moje ubeRglupe postove i da me necete morati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 361
![]() | pozZzdrav ekipa :( !!!!! ![]() ![]() !!!!evo moram vam javit da radi ubitacne skole vise necete morati gledati moje ubeRglupe postove i da me necete morati vise opominjati:S!!!! naime na pc dnevno provedem pola sata do 45 minuta i zato jednostavno ne mogu dolazit na forum !!! zao mi je sve vas volim nadam se da me se bar neko sjeca (nije me davno bilo) pozdrav i sretno u odrzavanju foruma!!!!![]() ![]() ![]()
__________________ The Star is back!!? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: pozZzdrav ekipa :( !!!!! Ajde vrati se kad stigneš ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:54.

!!! zao mi je sve vas volim nadam se da me se bar neko sjeca (nije me davno bilo) pozdrav i sretno u odrzavanju foruma!!!!

*!*!*!