| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi predstavljanja u Predstavite Se forumu; Bok...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Purger | Re: predstavljanja Bok...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,580
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predstavljanja velkam
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-08 Lokacija: Njemacka Godina: 34
Poruka: 180
![]() | Re: predstavljanja Zivim vec 11 godina u njemackoj i jedini nacin da svaki dan komuniciram sa nasim ljudima je net... volim pricato o svemu i nadam se da ce ovdje biti zanimljivo... ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter | Re: predstavljanja et neznam sta da kazem... nego drago mi je da sam i ja dio ovoga... kod nas ovamo nema stranice ovakvog tipa.. pa sam presao na stranicu svojih zapadnih susjeda.. Pozzzz svim clanovima croportal.net...
__________________ http://www.kakanjskiportal.com |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: predstavljanja Citat:
![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pozdrav |
« Dovidenja!
|
Pozdrav svima.... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:43.