| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Predstavljanje u Predstavite Se forumu; Ajd da budem prvi. Moje ime je Ivan imam 22 godine, živim u Zaprešiću u koji sam se doselio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-05-05
Poruka: 120
![]() | Predstavljanje Ajd da budem prvi. Moje ime je Ivan imam 22 godine, živim u Zaprešiću u koji sam se doselio iz Zagreba prije 14 godina. Završio sam elektrotehnicku skolu, smjer tehničar za računarstvo. Na fax nejdem posto mislim da je to waste of time... vec dugi niz godina se bavim svojim hobijem autor i menotor u kino klubu, 3d animacijom, te audio/video montazom, snimanjem, a nedavno sam poceo i sa fotografijom. Od glazbe slusam pretežno rock i metal. A sto se tiche filmova pokusavam izbjechi "I'll be back" shema ![]() i član sam zapresic.net wifi udruge i na kraju najdraže peeche = ![]() hrana = grah Eto ukratko.
__________________ Šank je institucija. |
| |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-05-05
Poruka: 39
![]() | Re: Predstavljanje Evo i ja nabrzinu na nagovor. Ja sam Zlatko iz Djakova za one koji neznaju to je jedno selo pored Piskorevaca ,imam 27god pozanimanju sam profi vozac i sta jos pametno da kazem volim zene dobru travu i naravno dobre igrice hola.eto toliko |
| |
![]() |
| Tagovi: predstavljanje |
« -
|
predstavljanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| predstavljanje iz monty phytona | pharaoh | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-09-08 01:16 |
| Predstavljanje... | Joks | Predstavljanja | 26 | 31-10-07 15:10 |
| Predstavljanje!! | Johnie-Bravo | Forum - Prijedlozi i Kritike | 16 | 27-11-05 21:39 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:09.