| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Quick hello! u Predstavite Se forumu; PoZZ svima.Odvažih se napisat koju o meni... Pa ukratko.... Zovem se Marija. Zanimanje-Studiare Buduće zanimanje-profesorica Hobi-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-07 Lokacija: Ri Godina: 21
Poruka: 45
![]() | PoZZ svima.Odvažih se napisat koju o meni... Pa ukratko.... Zovem se Marija. Zanimanje-Studiare Buduće zanimanje-profesorica Hobi-aviončeki,auti,motori...uglavnom sve sto se nemože povezat s ženom ![]() years-21 i to je uglavnom to... Najbolji opis mene.... "Možda sam preluda za javnost ,ali nisam dovoljno luda za imaginarne prijatelje!!!" ![]() Uglavnom,ljudi,stojte mi dobro i uzivajte u svakom trenu što Vam ga život pruža! ![]()
__________________ Mozda sam preluda za javnost, ali nisam dovoljno luda za imaginarne prijatelje! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Quick hello! Dobrodošla. I nemoj biti prestroga profesorica ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,275
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Quick hello! Dobro došla, želim ti puno dobrih, pametnih i zanimljivih postova i što manje opomena i banova ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Offline | Re: Quick hello! Dobro došla ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Quick hello! servus!! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:33.