| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Stari prdonja u Predstavite Se forumu; Bok svima ! Godine nisu važne tako se barem uvijek kaže ... Iako informatički polupismen pokušat ću ponešto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-07-07 Godina: 31
Poruka: 2
![]() | Stari prdonja Bok svima ! Godine nisu važne tako se barem uvijek kaže ... Iako informatički polupismen pokušat ću ponešto naučiti od vas. Molim neka mi neko objasni kako staviti fotke na blog. Hvala. Ne reklamiraj! Zadnji Uredio daidza : 09-07-07 u 15:55. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Stari prdonja ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Stari prdonja Dobrodošao
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Stari prdonja Bok...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: help |
« Pozdrav
|
Alooo ljudovi!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:00.