| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Utrine u Predstavite Se forumu; Bok svima Ja sam Poncho (Sale) imam 25 godima i po zanimanju sam pekar Zivim u Njemackoj... Inace sam zivio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
|
Poruka: n/a
| Bok svima Ja sam Poncho (Sale) imam 25 godima i po zanimanju sam pekar Zivim u Njemackoj... Inace sam zivio u Utrinama i isao u OS Mladost. Velika mi je zelja da stupim u kontakt sa svojim starim prijateljima,iz Utrina Profesor mi je bio Zoran Curic... jako mi nedostaje ZG i Utrina,i svi dobri stari frendovi pa se iskreno nadam da ce mi se neko javiti inace pregledavajuci ovaj sajt primjetio sam da stvarno ima dosta cool clanova i siguran sam da cemo imati mnogo zajednockih smjesnih i zanimljivih trenutaka.. Hvala |
|
| | #2 (permalink) |
| Photoshop freak |
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,095
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server | |
| | |
![]() |
| Tagovi: utrine |
« DarkWolf
|
Evo i mene »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:39.