| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi vaša mama is here, hehe u Predstavite Se forumu; eto bok forumaši, ja sam iz osijeka, melita me zovu, vješta konobarica, studentica prava /moš si mislit/, internet ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vaša mama is here, hehe eto bok forumaši, ja sam iz osijeka, melita me zovu, vješta konobarica, studentica prava /moš si mislit/, internet freak, zaljubljena u angelinu jolie, al ono, izgleda da ništa od toga...pa sam si našla dečka. volim biti malo cinična i zajedljiva, čisto upozorenje, da se naviknete, ali u duši sam ono dobra, duša je veoma bitna, jel` tako momci? ![]() čisto da vas malo uputim, obožavam pivo, nisam baš koncentrirana na održavanje linije, volim se skitati, ali nedavno sam razbila auto pa jebiga.../žena za volanom/ i nemam pojma jesam li se ovdje već predstavljala... ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: vaša mama is here, hehe Dobrodošla! ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: vaša mama is here, hehe Welcome
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: vaša mama is here, hehe dobrodošla mama (nadam se da nije moja )...evo predstavi nam se i ovdje pa da krenemo sa druženjem... ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura Zadnji Uredio fL/.\Sh : 28-05-06 u 14:25. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaša mama is here, hehe oh mamma mia dobrodosla :
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
![]() |
| Tagovi: hehe, mama, vas a |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mama, mama! | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 27-07-07 19:33 |
| Crni Humor | pharaoh | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 15 | 10-10-05 20:46 |
| yo mama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 30 | 05-03-05 00:08 |
| Kajle | Gogy | Baš Razno | 20 | 04-03-05 14:43 |