| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi ...:::VIDi Me VIDi Me:::... u Predstavite Se forumu; wozdraw novi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-12-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 44
![]() | Re: ...:::VIDi Me VIDi Me:::... hah!! hvala!! ajd da i nešt kažem o sebi... pohađam 3. gimnaziju u Osijeku(pri.-mat. gim.), idem u 3. raz prema tome imam 17 god.!!! slušam metal, uglavnom sve... al nemojte me zamišljati ko metalca, nije da se oblačim tak nekak... hmm... volim spavat i razmišljat, volim se svađati( pogotovo s profesorima).... ak se sjetim nečeg, dodat ću kasnije ![]() živi bili pa vidjeli |
| | |
| | #18 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...:::VIDi Me VIDi Me:::... bok! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Purger | Re: ...:::VIDi Me VIDi Me:::... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,502
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ...:::VIDi Me VIDi Me:::... poz i dobrodošao ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: juzer, novi clan, novi sam |
« Pomoz bog !!
|
alo alo »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:02.