pozzzzzzzz![]()
Raspravljate o temi WAZZAP u Predstavljanja forumu, dio Predstavite Se foruma; ...
opet mi se ide u Provansu, nisam bio, nego mi se i prije išlo. bio u Provansi, i ide mi se opet.
pozzzzzzzz![]()
98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig.
Zbunj! Zašto su tagovi seoska i luda? A ne bunar?![]()
Show love with no remorse
Pozdrav!
Ja te ne volim, samoubij se sad![]()
'Now I am become Death, the destroyer of worlds.'
baš lijepo što si se s tako malo postova predstavio![]()
Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'
Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
Pozdrav !
Evo ima nekih promjena, pa da apdejtam se, više se ne zovem, živim u selu Jarun pored Zagreba, više nisam seoska luda (prevelika konkurencija), nemam bunar, imam potok uz zgradu, i da, ozlijedio sam koljeno na košarci prije dva mjeseca.
U slobodno vrijeme pravim djecu, tj. sređujem trudnički prek veze, učim francuski i mentalno zaostajem.
Eto.
opet mi se ide u Provansu, nisam bio, nego mi se i prije išlo. bio u Provansi, i ide mi se opet.
eh ne zaostaje ovaj čim se sjeća šta je tak davno piso a šta se tiče konkurencije budala ili bena...kak ja volim kazat...eh, kak bih mu rada poslala neke na promatranje...majke mi...je pa mene već neki čitaju pa sebe ne moram
...hm. kreativan ovaj pharaoh ...u jezičnom izražavanju a i avatar zanimljiv...zanimljivo...
![]()