| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi yo u Predstavite Se forumu; yo ljudi! nadam se ugodnom druzenju na forumu s vama!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: yo Bok... Promijenio sam ti naslov teme jer mislim da nije pristojno nekoga tako oslovljavati...pa makar bilo i na engleskom ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: yo Ne razmišljamo svi isto... ![]() Ovo je hrvatsko govorno područje...kako ti zvuči moj odgovor na tvoj pozdrav... "Dobrodošla,kurvo ili kujo" ![]() Jel ti to ok ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 01-06-07 u 10:24. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-06-07
Poruka: 4
![]() | Re: yo oki doki...pardon..ja se samo zezam i zelim biti prijateljski raspolozena...sorry buraz.. peace
__________________ Dont cha wish your girlfriend was hot like me Dont cha wish your girlfriend was a freak like me Dont cha, dont cha , baby |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-05-07 Godina: 20
Poruka: 26
![]() | Re: yo yooy pozz yea
__________________ http://img521.imageshack.us/img521/6696/dsaqj5.jpg |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Purger | Re: yo Citat:
Sve 5 ![]() Meni je tvoj spika ok al neki se sigurno ne slažu s time...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pozdrav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:11.

good job
ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.