| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi yo...ljudowi...sha se radi?? u Predstavite Se forumu; aljohaaaaaaa...meni je dosadnoooo... ...smrc... a i gladna sam... ehh...al mi se neda do kuhinje...hehe... poshaljite neshtoooo...plz...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-11-07 Lokacija: rijeka Godina: 17
Poruka: 54
![]() | aljohaaaaaaa...meni je dosadnoooo... ![]() ![]() ...smrc...a i gladna sam... ![]() ![]() ![]() ehh...al mi se neda do kuhinje...hehe... poshaljite neshtoooo...plz...crknut chu... ![]() ![]() a dok se wi sjetite...ja odoh u napad na frizhider...neche se on zaebawat samnom...lol.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozz swima... ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-07 Lokacija: Graškograd Godina: 19
Poruka: 70
![]() | Re: yo...ljudowi...sha se radi?? Dobrodošla....nadamo se da ćeš uživat na ovom forumu jer tu ti nikad neće biti dosadno...
__________________ Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer!!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | hihi...tnx...al josh uwijek se bash i ne snalazim paa...hehe...sha se mozhe...antitalent za tehniku...=P i...sha radite...?? btw...da wam se pohwalim...moj napad na frizhider je uspijeshno[/b] izwrshen...hehe...ok...ima malih ozljeda,al,nije za bjawnost...lol... Zadnji Uredio daidza : 26-11-07 u 18:17. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: yo...ljudowi...sha se radi?? vozdra.....e jel te mogu zamolit da ne koristis w, h i slicna slova u kombinaciji....malo jede oci...zna se na kaj se misli...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | tnx...i...sha mishlish,ochu ja skuzhit kako owo chudo funkcionira...? hehe...al ae,wech napredujem...lol..al ipak je moj frizhider bio laksha meta...lol... ups...ok..ae evo necu vise...=P Zadnji Uredio daidza : 26-11-07 u 18:17. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: yo...ljudowi...sha se radi?? eto odma je bolje....tnx....vidimo se na forumu...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
![]() |
| Tagovi: moji neishranjeni ispadilol |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:34.