| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi yo...ljudowi...sha se radi?? u Predstavite Se forumu; Citat: Pravi autor: ..::eMo*GiRl::.. e...btw...ne kuzim...u cemu je problem,sha ti smeta o sha sam emo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: yo...ljudowi...sha se radi?? Citat:
![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-11-07 Lokacija: rijeka Godina: 17
Poruka: 54
![]() | sha se nis ne jawljate...smrc... ![]() ![]() neam ideje sha da napisem...lol...pise mi se,a neam pojma sha...hehe... ma... e...da...imate mozda neke fora por. za cestitat rodjendan?? ![]() mojoj frendici je rodj. a nem blage sha da joj napisem... ![]() ![]() heleeep...plzzzz...!! ![]() ![]() kissssss... ![]()
__________________ . . .mAlA hOoLiGaNkA. . . |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-11-07 Lokacija: rijeka Godina: 17
Poruka: 54
![]() | e.btw,tek sam sad widj. neke wase postowe,one na 2. str...sry...ewo sad odg.: oggy ma izdrzat cu ja i poslje Nowe (osim ak mi moji spaljeni starci ukinu net il tak nes,lol)...onda-ono za weselo i emo,a eto ja sam posebna,hehe,nisam ja bas neki teski emic nego samo furam taj stil (al ne uwijek) i slusam takwu mjuzu...=P...onda dalje_yap,iz rijeke sam...a ono za profil,da skuzila sam,ono uopce nije moj profil nego od neke tipice iz umaga,al ne kuzim u cemu je problem...=(...ono za tipku edit-ne kuzim ti ja to,probala sam pa mi ne uspijewa,ne kuzim sha trebam naprawit...jbg...i sry sha opet redam post za postom al jbg,ko sha widis ja sam debil pa...lol...majka priroda... sorryte sha tek sad odg... ![]()
__________________ . . .mAlA hOoLiGaNkA. . . Zadnji Uredio ..::eMo*GiRl::..ri : 28-11-07 u 15:52. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 846
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: yo...ljudowi...sha se radi?? POZZZDRAV!!!
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: yo...ljudowi...sha se radi?? oj emo girl...ajde ne budi tužna i lonely ...vidjeh da slušaš techno, house itd pa ak ne znaš ima u petak u stereu d 'n' b party...to obično bude fenomenalno.inače slušam potpuno drugu vrstu muzike al čak je i meni to super...uživaj...don't worry be happy![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: yo...ljudowi...sha se radi?? onda uživaj...kako je svijet malen sigurno ćemo se vidjet makar se i ne znamo ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
![]() |
| Tagovi: moji neishranjeni ispadilol |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:53.

. . .mAlA hOoLiGaNkA. . . 

I pametni grijese

...vidjeh da slušaš techno, house itd pa ak ne znaš ima u petak u stereu d 'n' b party...to obično bude fenomenalno.inače slušam potpuno drugu vrstu muzike al čak je i meni to super...uživaj...don't worry be happy