| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi you have 7 days u Predstavite Se forumu; ti ozbiljno u to vjerujes?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: you have 7 days Ak je kreten bannan kak ja onda imam sto miljona mutavih tema...kolko ih je otvorio jebo ga ja...
__________________ "ja, BUM, potegnem jednu za vleho, frajer: a kaj se toučeš, a kaj se toučeš, reko: a kaj se toučem, a kaj se toučem, daj molim te se nauči ono lingvistike jebote..." |
| |
| | #15 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-08-07 Lokacija: šibenik Godina: 30
Poruka: 8
![]() | ljudi pa normalno da ne virujem u te gluposti ali mi je gušt gledati horor u ponoč sa prijama uvik posudimo neki horor za svaku večer pa onda sanjam to meni je to gušt sanjam jer se osječam koda da mi se to uživo dešava probajte vidit čete da je dobro ![]() |
| |
| | #16 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: you have 7 days Ionako sanjam gluposti, i nije dobro, jos da gledam horore prije spavanja i sanjam jos vece gluposti, ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| |
| | #18 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: you have 7 days Haha, nisam ti pokazala srednji prst, ono znaci ne. ![]() A taj Ring sam gledala bar 3 puta i jedan i drugi nastavak, ali mi je nastrano to gledat da bi imala nocne more. ![]() Ali svakome po guštu.
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| |
![]() |
| Tagovi: days |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:55.

evo ti nazad!!