| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi you have 7 days u Predstavite Se forumu; Buuu, umirem od straha.... I daj aj popricaj nasamo sa sivom tvari u glavi, i prestani mi slat PM-ove, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,398
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: you have 7 days Buuu, umirem od straha.... I daj aj popricaj nasamo sa sivom tvari u glavi, i prestani mi slat PM-ove, zenske me ne zanimaju. ![]()
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| |
| | #26 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-06-07 Lokacija: ne interesira vas to lopovi sta vi mislite da ja vam budem rekl di sam ma na ma ni za najvece pare
Poruka: 9
![]() | vi ste lejzbe e ali ja mislim da ste i želim vas vidim kako se seksate nemam ništa protiv a ti marjana 123 nemoraš odlazit jer te ona voli i cilo vrime vas pratim kako se mazite ostanite tako ljepe i ![]() |
| |
| | #29 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: you have 7 days Citat:
a što si faca..
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| |
| | #30 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 28-06-07 Lokacija: ne interesira vas to lopovi sta vi mislite da ja vam budem rekl di sam ma na ma ni za najvece pare
Poruka: 9
![]() | ode ona vidiš da je ofline izgubila si ju joj žao mi je prapao showtime a volim gledat lezbe kak se dopisuju aj marjana vrati nam se nedostaješ nam svima!!! http://www.croportal.net/forum/showt...603#post410603 Zadnji Uredio terminator II : 10-08-07 u 00:39. |
| |
![]() |
| Tagovi: days |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:44.

I daj aj popricaj nasamo sa sivom tvari u glavi, i prestani mi slat PM-ove, zenske me ne zanimaju. 

Dobila si jos i pristojan odgovor, s obzirom na sve.
ovo je jedno od jačih predstavljanja
ostanite tako ljepe i 

a što si faca..