| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Zaboravih se predstavit...:) u Predstavite Se forumu; pozz svima a ne samo njima vech neko vrjeme sam regan(da mogu vidjet sličice ) al tek jučer počeo i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | pozz svima a ne samo njima ![]() vech neko vrjeme sam regan(da mogu vidjet sličice )al tek jučer počeo i da sudjelujem, diskutiram i raspravljam se... laganini, pomalo... mada ne volim preveeelike forume, pokušat chu bit u toku ![]() enivej.. zovem se Ivan, dolazim iz KC.. 23 mi godine! živio i u vž i zg... al odjebo studij! sad šljakam doma.. a dok ne onda se zajebavam, ljenčarim i uživam... živim za dobru zeku, ziku i žižu ![]() obožavam izlaske, koncerte, festivale, i bilo kakva zanimljiva događanja! lagano sam puknut, dosta spaljen i pomalo lud.. al dovraga, ko je uopče normalan loldosta sam na netu od kad imam net u sobi.. igram i neke browser igre, pisao blog... makar nakon VIPfesta nisam ništa nadopiso... al slobodno pogledajte>> ..:uľas je moja furka:.. eto, to 'e to ukratko.. eni kveščns? peace ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zaboravih se predstavit...:) ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Zaboravih se predstavit...:) ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: dzonni |
« Pozdrav
|
Jedan Fiuman... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:31.

)

lol