| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Zaboravih se predstavit...:) u Predstavite Se forumu; Citat: Pravi autor: dzonni enibadi? Helou i ono kao kuiš dobrodošao Kao , trebalo bi ti se isključit : korisnička ploča -&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Zaboravih se predstavit...:) Helou i ono kao kuiš dobrodošao ![]() Kao, trebalo bi ti se isključit : korisnička ploča -> izmijeni opcije -> uobičajen način pretplate na temu ... I kao izmjeniš.... ![]()
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Zaboravih se predstavit...:) Dobronamdošao Ivane! Citat:
To možeš isključiti tek nakon 1500 postova! ![]() Imaš u korisničkoj ploči "Izmjeni opcije" pa tamo biraj što i kako hoćeš.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zaboravih se predstavit...:) Superuberultramoderator... banaj ovog nije se predstavio... ![]() btw. dobrodosao, sljedeći put se predstavi...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Zaboravih se predstavit...:) eto na... nakon malo više od mjesec dana konačno uspio pregledat noviji dio ovog MEGA foruma... al ja sa svojim blago opsesivno-kompulzivnim poremečajem moram dok negdje 'jesam' bit sa svime u toku... sve pratit! a ovdje to meni jednostavno nije fizički ili ti vremenski moguče.. tako da... mogu odma da kažem, neču da budem redovit... nechu da na sve odgovaram... nego chu samo ponekad da se javim ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dzonni |
« Pozdrav
|
Jedan Fiuman... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:52.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.