| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi zalutah ;) u Predstavite Se forumu; da si došla koji dan ranije, bilo bi još više uvaženih i profesora bok, dobrodošla jel ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: zalutah ;) hehe, hvala svima. ...pogotovo momku za koji je iskomentira nick. takva sam evo ovako, imam 17god. iz knina sam. iden u gimnaziju. trenutno ubijam dosadu, jer ne znan sta cu pametnije. inace sam cesto na netu,ako nisam vanka... to su dvije jedine moguce opcije zaniman se za posebne licnosti kroz povijest,ala ova moja grofica u nicku. ![]() ...ajmo rec da slusam od muzike sve,al prevladava rock. (i nemam nista protiv folkera) ![]() i tako, sretno sama. i kazu mi da stalno nesto grintam...nisam uopće,samo nekad provociram ukratko. ![]()
__________________ zashto protiv svoje volje da budem svetica kad je dolje bolje, kad je dolje akcija |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Banned | Re: zalutah ;) u gradu .. ali prvo samo tjedan dana (uspio sam se ubacit u grupu koja je išla u Šibenik) - tog tjedna se uopće ne sjećam ... poslje su me vratili po kazni, malo straža, malo opijanje po gradu ... uffff ... znao sam otić do bolnice (izlaz dva staa) i vratit se navečer poslje postrojavanja ... ma strašno ![]() bilo je to prije 4 godine .. ne sjećam se imena mjesta, ali bi se sjetio kad bi došo |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Veteran | Re: zalutah ;) Dobro došla ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: zalutah |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:41.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!