Lushovu kremu Handy Gurugu...super miriše i ne ostavlja ruke masnima
Raspravljate o temi Krema za ruke u Preparativna kozmetika forumu, dio Kozmetika foruma; Koju kremu za ruke koristite ? ja u zadnje vrijeme koristim Neutrogeninu, ruke mi znaju biti jako suhe a krema ...
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu
Lushovu kremu Handy Gurugu...super miriše i ne ostavlja ruke masnima
Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena
Atrix
Imam ih jako puno, samo si zalihe stvaram... ruke mi nisu suhe ali volim da su mekane, najbolje su mi Neutrogena (odlična je) i Avonova glicerinska, iako ova nova ima promijenjenu teksturu pa mi i više nije nešto. Dobra mi je bila i od Schellera, Calendula, ali i njoj su promijenili sastav (sad je rjeđa nego prije). I dobar stari Atrix... baš sad gledam na radni stol, imam ih dosta.
Ma svašta sam koristio dok nisam naletio na Kainu protective. Prva krema od koje mi ne počne otpadati koža s ruku i prije nego potrošim pola tube...
I još k tome- domaće je domaće.![]()
Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.
Kad mažem ruke s kremom, što je jako rijetko, onda je to ona nivea u plavoj kutiji na kojoj ne piše ništa osim Nivea![]()
takodjer KAINA![]()
Dečki i kreme za ruke - svi znamo za što dečki koriste kreme za ruke... kad netko nađe kremu u tvojoj sobi... "kao suhe su mi" - više kao "suh sam"...![]()
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
![]()
Ne ćemo sad u off-topic...
![]()
![]()
(ali nikad nisam kužio koja je svrha kreme u tom smislu)
Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.