hehe manje tulumarenja!!
ja dosta često mjenjam kreme al trenutno mi je najdraža garnier intensive care
Raspravljate o temi Kreme za lice u Preparativna kozmetika forumu, dio Kozmetika foruma; koju kremu koristite ,,,ja lancome hydra zen neurocalm trenutno a prije sam koristila obicnu hydra zen, i 1 pitanje,,,dal mazete ...
hehe manje tulumarenja!!
ja dosta često mjenjam kreme al trenutno mi je najdraža garnier intensive care
I`M SOOO GOOD
I SCREAM MY OWN
NAME DURING
THE SEX![]()
Nuxe Etincelante... inače dugo kupujem Vichy Normaderm, ali sam sad malo promijenila, a za oko očiju kupujem svaki put neku drugu, trenutno Holyplantovu AntiOx.
je dobra ta holiplant za okice
Je, dobra je... malo je masna jedino.
Pošto sam ja prešla onu fanmoznu brojku 30 i nisam baš koristila previše krema prije jer imam masnu kožu sad koristim nivea visage q10 plus.Nočnu,dnevnu,i za područje oko očiju.
Nije baš da imam nešto previše bora ali bolje spriječiti nego liječiti jel tako?![]()
I da nije loša (bar mi se tako čini ha ha)
Kontrolirajte vlastitu sudbnu ili će Vam to učiniti drugi
Avene Anti-shine lotion ili Vichy Termal fix mat
Ne volim sjajno lice
eh ja hvala Bogu nemam niakvih problemasto se tice pristica a pogotovo podocnjaka...cak ni 15 dana na zrcu nisu uspjeli stvoriti podocnake ispod mojih ociju..zato koristim samo regularnu shiseido bio-preformance kremicu i garnier tonik...
ali sto se tice kvalitetnih kremi znam da mi je mama presla sa vichy novadiol na clarinsovu multi-intensive..istina malo skuplja krema ali isplati se..krema je fakat pre dobra...skoro pa se vidi i trenutni ucinak..
15 dana na zrcu,ma neeeeee,trebala bi mi magicna krema za crnjake![]()