Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 23
Like Tree1Likes

Kreme za sunčanje

Raspravljate o temi Kreme za sunčanje u Preparativna kozmetika forumu, dio Kozmetika foruma; Koje koristite? Koji faktor itd. Ja koristim visoki zaštitini faktor, viši od 25, a katkad i 50. Nemam neku određenu ...

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Kreme za sunčanje

Koje koristite? Koji faktor itd.

Ja koristim visoki zaštitini faktor, viši od 25, a katkad i 50. Nemam neku određenu kremu koju preferiram, ali obično uzimam one iz ljekarne.
    I koristim Sundance mlijeko za djecu sa ZF 30. Kad mi koža dobije malo boje, onda koristim Hawaiian Tropic suho ulje u spreju, ali ja to sve kombiniram. HT mi je zbog mirisa super
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika xarfaxus
    Datum registracije
    01-09-07
    Poruka
    7,332
    Liked
    6 times

Re: Kreme za sunčanje

Ne koristim, pocrnim u roku odma, nikad nisam izgorio
    E da van je zenskama 10% mojih gena za tamljenje xD

Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Blago tebi
    No, vi muškarci ( barem većina vas ) mrzi to mackanje kremicama i radije ćete izgorit nego da se namažete.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Koristim kremu za lice sa visokim zaštitnim faktorom tijekom cijele godine. Ne želim dobiti preuranjene bore. Trenutno Eucerin. Za tijelo, na plaži, uglavnom Nivea, spf 25, pa mažem malo češće. Ulja sam prije koristila...

Citat Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
    HT mi je zbog mirisa super
    Da, super je
    Zadnji Uredio Wamp : 16-06-09 u 21:47

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika xarfaxus
    Datum registracije
    01-09-07
    Poruka
    7,332
    Liked
    6 times

E moze jedno pitanje...kako se uspijete suncat na ledjima...nije mi jasno, kako uspijete tako stat, ja legnem 2 minute na ledja i ne mogu vise

nikad necu bit maneken

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

svaku koju mi utrlja pripadnica nježnijeg spola
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika žena mačka
    Datum registracije
    19-01-09
    Starost
    25
    Poruka
    2,714
    Liked
    20 times

ulje nivea, od uvjek, najbolje mi je netrebam zaštitne faktore velike ne gorim pa mi ovo ulje super odgovara,dobijem super boju..

Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.

Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Citat Pravi autor: xarfaxus Pogledaj Poruke
    E moze jedno pitanje...kako se uspijete suncat na ledjima...nije mi jasno, kako uspijete tako stat, ja legnem 2 minute na ledja i ne mogu vise

nikad necu bit maneken

Ne kužim, kako ne uspiješ leći na leđima?

V.I.P. Član Avatar od korisnika ally
    Datum registracije
    11-03-09
    Poruka
    4,654
    Liked
    505 times

prve dane sunčanja koristim Avon faktor 20, a kad malo dobijem boje, nastavljam s maslinovim uljem, meni koja sam svjetlije puti, odlično dođe jer dobijem finu boju, a nikada ne izgorim..

V.I.P. Član Avatar od korisnika latoa
    Datum registracije
    18-01-08
    Starost
    27
    Poruka
    2,637
    Liked
    12 times

Do ovog ljeta nisam koristila gotovo ništa, namazala bi se uljem svega prvih par puta. Brzo tamnim i nisam sklona crvenjenju.

Ali prije par dana otkrila sam da sam sklona alergijskim reakcijama na sunce, pa sad koristim Niveinu kremu za lice (faktor 20) i Nivein invisible spray s istim faktorom. Više ne riskiram, trackam se i za najkraći popodnevni izlazak iz kuće.
    "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
    Nestio, sed fieri sentio et excrucior."

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku