Ne koristim, pocrnim u roku odma, nikad nisam izgorio
E da van je zenskama 10% mojih gena za tamljenje xD
Raspravljate o temi Kreme za sunčanje u Preparativna kozmetika forumu, dio Kozmetika foruma; Koje koristite? Koji faktor itd. Ja koristim visoki zaštitini faktor, viši od 25, a katkad i 50. Nemam neku određenu ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Ne koristim, pocrnim u roku odma, nikad nisam izgorio
E da van je zenskama 10% mojih gena za tamljenje xD
Blago tebi
No, vi muškarci ( barem većina vas ) mrzi to mackanje kremicama i radije ćete izgorit nego da se namažete.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Zadnji Uredio Wamp : 16-06-09 u 21:47
E moze jedno pitanje...kako se uspijete suncat na ledjima...nije mi jasno, kako uspijete tako stat, ja legnem 2 minute na ledja i ne mogu vise
nikad necu bit maneken
![]()
svaku koju mi utrlja pripadnica nježnijeg spola![]()
ulje nivea, od uvjek, najbolje mi je netrebam zaštitne faktore velike ne gorim pa mi ovo ulje super odgovara,dobijem super boju..
![]()
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
prve dane sunčanja koristim Avon faktor 20, a kad malo dobijem boje, nastavljam s maslinovim uljem, meni koja sam svjetlije puti, odlično dođe jer dobijem finu boju, a nikada ne izgorim..
Do ovog ljeta nisam koristila gotovo ništa, namazala bi se uljem svega prvih par puta. Brzo tamnim i nisam sklona crvenjenju.
Ali prije par dana otkrila sam da sam sklona alergijskim reakcijama na sunce, pa sad koristim Niveinu kremu za lice (faktor 20) i Nivein invisible spray s istim faktorom. Više ne riskiram, trackam se i za najkraći popodnevni izlazak iz kuće.
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."