kak krema zna da je luksuzna![]()
Raspravljate o temi Luksuzne kreme za tijelo u Preparativna kozmetika forumu, dio Kozmetika foruma; Kupujete li parfemske kreme za tijelo, one koje pašu uz vaš parfem, ili koristite obični losion? Ja nisam još kupovala ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
kak krema zna da je luksuzna![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
a sastojke je bolje ne gledati,bljak...preferiram nešto prirodnije,ovo je bacanje novaca na nešto što je i štetno
Taj Angel prvi bi mi baš dobro došao![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Ja iskreno najviše koristim baby kozmetiku i od nje mi je kože nežna, glatka, lepša (ulja za telo Johnson's, itd...).
Imala sam jednom jednu Clinique kremu za telo ali njihova šminka mi je na primer bolja.
Tako da , ne kupujem ništa naparfemisano.
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
Par puta sam probala ovakve kremice i bile su čisto razočaranje.
Za tijelo već dugo koristim samo garnierovo crveno mlijeko i niveino ulje.
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Ja obično ako kupujem parfem onda kupim i tu kremu s istim mirisom.
A i te kreme puno duže drže miris nego parfemi kad ih nanosiš na tijelo, i kreme su mi puno bolje za po ljeti.
Kupila bih si ali dosad kad god sam tražila kremu nekog određenog parfema nije bilo.... Inače volim mirisne kreme za tijelo ali imam nešto jeftinije, a opet jako fino miriše, npr. L'Occitane kremu za tijelo iz linije maslinova grančica, kako to fino miriši![]()
i ja koristim mlijeko za tijelo L'Occitane ali Rose 4 Reines
i prekrasno miriši..
koristim ga već par mjeseci i prezadovoljna sam, kupujem u kompletu mlijeko i gel za tuširanje i prezadovoljna sam
ima samo jednu manu - brzo ga potrošim![]()
Neko to od gore vidi sve...