Da, ja koristim tu morsku sol, lice poslije bude glatko... maske si sama spravljam, kupila glinu u ljekarni.
Raspravljate o temi Maske i peeling za lice u Preparativna kozmetika forumu, dio Kozmetika foruma; Maske za lice su savršene jer njeguju kožu u potpunosti, peeling je poželjan za uklanjanje mrtvih stanica kože. Ja imam ...
Da, ja koristim tu morsku sol, lice poslije bude glatko... maske si sama spravljam, kupila glinu u ljekarni.
Koristim uglavnom piling oriflame, kao i maske i to one extra hidratantne za suvu i normalnu kozu. To praktikujem jednom nedeljno, mada preko leta nikako ne koristim ni jedno, ni drugo. Srecom, nemam problematicnu kozu lica.
Ja koristim nivein teen peeling za lice i odlican mi je... a maske sam prije koristila garierove a sd imam neke vandini.... ma ja si to stavim mozda dvaput-triput u mjesecu al stvarno nahrani i odmori kozu...![]()
¤ rAzmiSljaM, dAkle LaZem ¤
da dobre su to maske i pilinzi na baci prirode i koje se rade kod kuce...
Vec dugo snimam neki prirodni pilling u dm, u nekoj slatkoj teglici ko od djema..
Inace koristim Avonov piling za masnu kozu i glinenu masku za lice..
Navodno je dobro izribat lice umrvljenim aspirinom, al ne cesto to radit, nisam probala..samo sam cula!
koristim vichy piling kremu i vichy kremu za njegu lica