Imaš u lisci, u funky fishu ...
Ima zgodnih, bome su i skupe ...
Kaj bi si pokrio malo okice ?![]()
Raspravljate o temi Maske za spavanje u Preparativna kozmetika forumu, dio Kozmetika foruma; Gdje toga ima za kupiti u Zagrebu? ne maske tipa kozmetika, nego ona kaj ide na oci...
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
Imaš u lisci, u funky fishu ...
Ima zgodnih, bome su i skupe ...
Kaj bi si pokrio malo okice ?![]()
ja imam rjesenje za to, sobu zatamnim da mi je i po danu noc unutrakaj i tebe jebu nocne smjene
![]()
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...
Tak i ja napravim
Frendica ima to i fora joj je, al ja ne znam jel bi ja mogla s tim na glavi zaspat![]()
ni ja nebi, nemogu zaspati s necim na glavi....![]()
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...
nasao i kupio.
23 kn, u ducanu OTOS u vinogradskoj 11 (ducan di je bila hospitalija).
a sad, dal cu moci zaspati s time, vidjet cemo. navika je gadna stvar, a nadam se da cu se naviknuti.![]()
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
Kak to da si si ti to kupio
I tak jeftino?
Ja vidla u lisci za 150kn cca ... ...
Di je taj dućan?
Ja baš jučer gledala neku u izlogu (Funky Fish)Ali ja bi neku lijepu
![]()
Zadnji Uredio GajbaPive : 15-02-09 u 06:59
Vidiš, to bi i meni dobro došlo... imam podočnjake do prekosutra od iscrpljenosti.
Znam da je off... ali kaj zna netko neku dobru kremu protiv podočnjaka... i da nije preskupa?
stupid is as stupid does