paradontax.. nema ni s od slatkog...puna ljekovitog bilja.. jako gadna..jaako dobra.. ali nochna pasta..
onda imash one..bem ti kak se zovu.. dnevna i nochna.. plava i crvena.. joj elmex tak nekak
Raspravljate o temi Pasta za zube u Preparativna kozmetika forumu, dio Kozmetika foruma; Može mi netko preporučiti neku zbilja ljutu pastu za zube? Ne volim one koje ostavljaju slatkasti okus u ustima....
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
paradontax.. nema ni s od slatkog...puna ljekovitog bilja.. jako gadna..jaako dobra.. ali nochna pasta..
onda imash one..bem ti kak se zovu.. dnevna i nochna.. plava i crvena.. joj elmex tak nekak
da,,
započetak mozhda ona crvena.. ipak nije tak gadna
Crvena ti je classic i nema u njoj klora i flora, tak da je po meni naj.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
da da tochno... ja koristim zelenu s florom...i stvarno nije slatka
Paradontax je fakat gadna, ali najbolja što je - je. Malo je skuplja, ali isplati se svaka lipa za nju.
stupid is as stupid does
ima ona signal white now
Već sam i zaboravila na ovu temu.
Probat ću s Parodontaxom, tnx![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.