Ti sapuni Ulola mora da su dobri.
Od Olivala već dugo koristim avokadovo ulje za kosu i silikonski serum
... a proizvode Dr. Hauschka odavno imam namjeru probati, što ti koristiš od njih?
Raspravljate o temi Prirodna kozmetika u Preparativna kozmetika forumu, dio Kozmetika foruma; Da li koristite prirodnu kozmetiku?? Meni je osobno to najdjelotvornija kozmetika, a sve sam moguće probala... Od jeftinih kremica do ...
Zadnji Uredio Ladychocholate : 08-09-08 u 19:55
Ti sapuni Ulola mora da su dobri.
Od Olivala već dugo koristim avokadovo ulje za kosu i silikonski serum
... a proizvode Dr. Hauschka odavno imam namjeru probati, što ti koristiš od njih?
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Ulola-glina i čajevac, Afrodita krema od kamilice i zelenog čaja, Olival-za strije heheeee
Na hrvatskon tržištu pojavila se nova priirodna kozmetika- Melvita. Jučer sam bila u njihovom dućanu. Proizvodi su potpuno prirodni, korištena su potpuno organska srestva u njihovoj proizvodnji, nemaju životinjskih sastojaka i ne testiraju na životinjama.
Malo su skupi, i sve što sam probala mi smrdi. Ali mi se sviđa koncept, pa si možda i ubodem neku kremicu. Dobila sam i nekih testerića, pa sam happy.
Koristim Uloline sapune, tj. točnije onaj s cimetom i kavom. Neki dan sam u dm-u vidjela da imaju i nešto novo u ponudi. šampone i regeneratore.
A od dr. Hauschke planiram već jako dugo nešto kupiti, no nikako.
U svakom slučaju, cijenim prirodnu kozmetiku, i radije ju koristim od bilo koje druge.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Ja se jako malo šminkam.
Luda sam međutim za kozmetikom (ne dekorativnom).
Imam samo profesional njegu za kosu, kreme za tijelo/lice, ulja, sapune... I to me sve skupa košta mjesečno ko' Sv. Petra kajganu.
Mislila sam probati prirodne proizvode npr. regenerator za kosu ili šampon. Ali nikako da uđem u njihove dućane.
Da čujem kaj je baš dobro za kosu od tih proizvoda...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Cure,
registrirala sam se samo zato jer mi ovakve stvari uzasno dizu tlak.
Zasto pisete o prirodnoj kozmetici kad nemate pojma o istoj?
Jeste li ikad pogledale deklaraciju od Afrodite ili Olivala?
Žao mi je onih koji misle da je to prirodno
silikonski serum od Oliavala? Halo- jel' ti znas da je to naftni derivat???
Naravno da mi je jasno da ova kozmetika nije prirodna... kad hoću prirodno koristim svoje homemade proizvode od voća i povrća i maslinovo ulje koje mi je za sve. Ali naftni derivat![]()
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Meni je Lush super![]()
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
I meni je Lush super, njihova krema za ruke Handy Guruguje odlična. Samo su preskupi.
Meni je odlican onaj njihov pakung za kosu, Jasmine & Henna Fluff (morala sam ici pogledati kako se to uopce pise) i kana njihova, koja je savrsena !
![]()
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..