Ti sapuni Ulola mora da su dobri.
Od Olivala već dugo koristim avokadovo ulje za kosu i silikonski serum
... a proizvode Dr. Hauschka odavno imam namjeru probati, što ti koristiš od njih?
Raspravljate o temi Prirodna kozmetika u Preparativna kozmetika forumu, dio Kozmetika foruma; Da li koristite prirodnu kozmetiku?? Meni je osobno to najdjelotvornija kozmetika, a sve sam moguće probala... Od jeftinih kremica do ...
Zadnji Uredio Ladychocholate : 08-09-08 u 18:55
Ti sapuni Ulola mora da su dobri.
Od Olivala već dugo koristim avokadovo ulje za kosu i silikonski serum
... a proizvode Dr. Hauschka odavno imam namjeru probati, što ti koristiš od njih?
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Ulola-glina i čajevac, Afrodita krema od kamilice i zelenog čaja, Olival-za strije heheeee
Na hrvatskon tržištu pojavila se nova priirodna kozmetika- Melvita. Jučer sam bila u njihovom dućanu. Proizvodi su potpuno prirodni, korištena su potpuno organska srestva u njihovoj proizvodnji, nemaju životinjskih sastojaka i ne testiraju na životinjama.
Malo su skupi, i sve što sam probala mi smrdi. Ali mi se sviđa koncept, pa si možda i ubodem neku kremicu. Dobila sam i nekih testerića, pa sam happy.
Koristim Uloline sapune, tj. točnije onaj s cimetom i kavom. Neki dan sam u dm-u vidjela da imaju i nešto novo u ponudi. šampone i regeneratore.
A od dr. Hauschke planiram već jako dugo nešto kupiti, no nikako.
U svakom slučaju, cijenim prirodnu kozmetiku, i radije ju koristim od bilo koje druge.
Just do it
Idealan muškarac je virus koji napada žensku racionalnost.
Ja se jako malo šminkam.
Luda sam međutim za kozmetikom (ne dekorativnom).
Imam samo profesional njegu za kosu, kreme za tijelo/lice, ulja, sapune... I to me sve skupa košta mjesečno ko' Sv. Petra kajganu.
Mislila sam probati prirodne proizvode npr. regenerator za kosu ili šampon. Ali nikako da uđem u njihove dućane.
Da čujem kaj je baš dobro za kosu od tih proizvoda...
Cure,
registrirala sam se samo zato jer mi ovakve stvari uzasno dizu tlak.
Zasto pisete o prirodnoj kozmetici kad nemate pojma o istoj?
Jeste li ikad pogledale deklaraciju od Afrodite ili Olivala?
Žao mi je onih koji misle da je to prirodno
silikonski serum od Oliavala? Halo- jel' ti znas da je to naftni derivat???
Naravno da mi je jasno da ova kozmetika nije prirodna... kad hoću prirodno koristim svoje homemade proizvode od voća i povrća i maslinovo ulje koje mi je za sve. Ali naftni derivat![]()
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Meni je Lush super![]()
Syntax Error
I meni je Lush super, njihova krema za ruke Handy Guruguje odlična. Samo su preskupi.
Meni je odlican onaj njihov pakung za kosu, Jasmine & Henna Fluff (morala sam ici pogledati kako se to uopce pise) i kana njihova, koja je savrsena !
![]()
Syntax Error