obično dove...zato što jedino njim i lice umijem....pa ga onda i za telo koristim...
inače za tuširanje više volim običan sapun, od tečnog ili nekog glea za tuširanje
a ako ležim u kadi, onda naspem neki gle i napravim penu![]()
Raspravljate o temi Sapun u Preparativna kozmetika forumu, dio Kozmetika foruma; Ja sam učio na kemiji pravit sapun, al nisam odlučio bit sapunjar da mi se djeca uvijek pjene....
Bolje ništa ne govoriti i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
obično dove...zato što jedino njim i lice umijem....pa ga onda i za telo koristim...
inače za tuširanje više volim običan sapun, od tečnog ili nekog glea za tuširanje
a ako ležim u kadi, onda naspem neki gle i napravim penu![]()
Ja isto više volim kruti sapun nego tekući ili gel. Za sad imam hrpu nekih sapuna koje sam si kupila u Provansi.
Ali ne umivam lice sapunom, to mi isušuje kožu.
Just do it
Idealan muškarac je virus koji napada žensku racionalnost.
joks,
pa šta sad 'oćeš, da ti operem leđa?
kendi,
ni ja svaki dan, ali ponekad i to samo dove-om...
a setih se sad nih ručno pravljenih sapuna
preskupi su, ali preivni
inače volim miris lavande, i pronašla sam jednom u bg neki sa liščicama i cvetićim lavandeu sebi...divan, proziran...na meru se kupuje, odseče ti komad koliki hoćeš
zatvorila se ta radnja posle
i sa limunomsa kupovala, isto bio super, sa komadićim akore u sebi...
Zadnji Uredio vesna75 : 25-08-11 u 09:30
koristim tekuci sapun za pranje ruku. ako je kruti onda je dove. inace u kuci uvjek imamo obje vrste jer tata je stara skola i mora biti klasicni sapun za njega
Hodam, padnem...Ustanem, otresem se , j.... mater onom ko me gurno, i nastavim dalje.......