prozac
a odmah se i malo skuliraš...
![]()
Raspravljate o temi Tablete za tamniju put u Preparativna kozmetika forumu, dio Kozmetika foruma; Koje su najbolje tablete da se dobije tamnija put ... tko ima iskustva o tome neka mi javi ......
prozac
a odmah se i malo skuliraš...
![]()
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
Svaki dan ujutro na tašte pojedi komadić ugljena, pazi da ne pretjeraš jer sam čuo da oće teško sjest na želudac. Nakon mjesec dana ćeš vidjeti promjene. Samo oprezno i nemoj uzimati više od 20 g. dnevno jer bi mogla dobiti mnogo tamniju put nego što želiš. Moja mala je pretjerala, al ja se nisam bunio, uvijek sam htio mrčit crnkinju.
Preporučam eko ugljen, stvarno je prva klasa.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
plavooka-vrazica: Pubertet te ulovio, ha?
Pa želiš postati Pamela?
Pitaš za izbjeljivanje zuba, pa za silikon za kosu, peglanje kose i vidi, vidi... samotamnjenje
Kladim se da se zanimaš i za umjetne nokte.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Posjeti doktora Michael Jacksona, sigurna sam da postoji i iverzibilni proces od njegovog.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Dobro, ne trebate ju sad svi zajebavati. Vjerojatno misli na betakaroten. Ali ja ne bih nasjedala na to, ne trebaju ti nikakve tablete jer to ne djeluje.
Nek onda gricka mrkvicu, ne trebaju joj tablete.![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.