| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi 2+2=5 u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: negatron Naravno, jer ∞/x=∞, 0/x=0, a x/∞=0, x/0=∞, ako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 996
![]() | Re: 2+2=5 Nisi pratio. Bit je u tome da je X član skupa realnih brojeva, a u realne brojeve ne spadaju ni ∞ ni 0, jer ni jedan ni drugi uopće ni nisu brojevi.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 08-05-06 Godina: 29
Poruka: 18
![]() | Re: 2+2=5 Citat:
A drugo, kako možeš 1 kao broj da podeliš sa nečim što nije broj (∞)? ![]() ![]() | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: 2+2=5 Citat:
beskonačno je ipak potencijalan broj....broj koji je toliko velik (u numeričkom smislu) da ga se ne može napisat.... ![]() Znači ipak se može 10 jabuka (ja to ovako narodno govorim) podijeliti na "užasno mnogo, nemožeš niti vidit koliko" djelova.... EDIT: naravno da ako to podjeliš na toliko puno djelova, svak dobije jedan toliko sitni komadić, da je toliko sitan pa da kaže: "ma šta će mi ovo, ovo je toliko malo i sitno i nikakvo da mi je to isto ko nula"....znači nula... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. Zadnji Uredio kresola : 08-03-08 u 13:17. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 225 |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:38.