| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi 2+2=5 u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: kresola šta je ono e... ....zaboravih, ali mislim da je konstanta veća od jedinice.....nisam siguran log ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: 2+2=5 Citat:
govorim gluposti, naravno, ali nikad se nezna.. ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 2+2=5 ozbiljno? sori, ja sam bio uvjeren da je dijeljenje sa beskonačno vrlo tricky... ![]() nisam siguran, valjda sigurno onda je.... ![]() za Vexa i Wernera..... EDIT: prospero....ali nije ni dokazano da je 2+2=5, to je trik koji bi se moga primjenit (mislim, nisam siguran) na sve prirodne brojeve, navuć da se na jednom koraku dijeli s nulom, što u matematici, nije definirano....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... Zadnji Uredio kresola : 11-03-08 u 11:06. |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: 2+2=5 Citat:
![]() nisam nešto previše sad pročita o tome, pa me ispravite ako sam krivo to skonta, mislim da nisam... odavno nisam mislija na ove stvari, pa mi je baš zanimljivo...
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 212
![]() | Re: 2+2=5 hehe..neznam ali ako koristite ovu formulu 2+2=5 pri naplati...sigurno ste uspješan poduzetnik ![]()
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
![]() |
| Tagovi: 225 |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:23.

....zaboravih, ali mislim da je konstanta veća od jedinice.....nisam siguran log na -prvu ili tako nešto....