| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Američka robotska letjeica uspješno aterirala na Mars u Znanost forumu; Jutros sam u 5.00 konačno dobio prvu sliku s Marsa. Premda je najavljivan video prenos sletanja od cijee priče ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Nježni predator | Američka robotska letjeica uspješno aterirala na Mars Jutros sam u 5.00 konačno dobio prvu sliku s Marsa. Premda je najavljivan video prenos sletanja od cijee priče dobili smo za sad samo 2 sike koje su slobodno mogli snimiti i u Arizoni. Najveći skeptici već otvoreno sumnjaju u vjerodostojnost snimki. ![]() ![]()
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 26-05-08 u 19:24. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Američka robotska letjeica uspješno aterirala na Mars što je ova plava elipsa?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Američka robotska letjeica uspješno aterirala na Mars Navodno mjesto gdje je planirano sletanje. Konačno postavjene uvjerjivije fotke. l lMars Exploration Rover Mission: Features
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski Zadnji Uredio Maslow : 26-05-08 u 19:33. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Američka robotska letjeica uspješno aterirala na Mars a sad ti znaj što je istina, nadam se da su ipak uspjeli
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:37.

-694.jpg)