Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Prirodna
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Prirodna Raspravljate o temi Auto na zrak u Znanost forumu; anketa je vrlo jednostavna, možda nebiste bili dooljno cool da vas vide cure u njemu ali dali bi vozili ...

Vidi Rezultate Anketa: Da li bi sjeli u oe bombončiće?
Da jedva čekam da se pojave na tržištu 6 75.00%
Da, ali neću moći juriti 1 12.50%
NE, raspast će se kad pustim cajke 1 12.50%
Nema šanse da me vidite u tome 1 12.50%
Višestruki izbor anketa Glasači: 8. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-05-08, 16:51   #1 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,235
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Auto na zrak

anketa je vrlo jednostavna, možda nebiste bili dooljno cool da vas vide cure u njemu ali dali bi vozili taj auto radi očuvanja okoliša, i očuvanja planete za svoju djecu??
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 17:35   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,008
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Auto na zrak

vozio bi bilo što ako je jeftino i ne mora se pedalati ili slično

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 17:56   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-05-08
Godina: 20
Poruka: 77
mentalac
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mentalac

Da, ovaj auto ako se pojavi na tržištu vozit ću ne samo radi zaštite okoliša nego i da odje**m naftu koja je iz dana u dan sve skuplja. Nadam se da će ovakvo što ugledat svijetlo dana na svim tržištima jer definitivno će bit velik broj ljudi koji će to kupovat. A kolko auto na sat ide, kako izgleda me nimalo ne brine niti to koja će me cura vidjet u njemu jer me ne privlače kurvaste sponzoruše.
mentalac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 19:43   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-08-05
Godina: 40
Poruka: 706
omahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono neštoomahen ima ono nešto

Sta mu fali,glavno da pali i vozi. Uostalom nafta nece vjecno trajati,prema tome u skoroj buducnosti ce svi auti biti ovakvi ili slicni tome.
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 14:04   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,746
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

dobra ideja, ali mislim da neće doći na tržište...kao ni ostale stvari koje bi eventualno mogle očuvati okoliš
nije u interesu ovim glavonjama koje su povisile cijene benzina...
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 14:12   #6 (permalink)
Lutka od krvi bez trunke ideje

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 7,567
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

oce, al za 20-godina...
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 14:21   #7 (permalink)
next best thing

pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

mislim da se varate, izumi dolaze iz Francuske i Australije, dakle zemalja koje nisu naftni divovi i koji bi rado sa ovime zadali smrtonosni udarac amerima i saudijcima, ali ionako većina transporta roba bi zahtjevala i dalje naftu zbog snage motora
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 14:34   #8 (permalink)

Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
mislim da se varate, izumi dolaze iz Francuske i Australije, dakle zemalja koje nisu naftni divovi i koji bi rado sa ovime zadali smrtonosni udarac amerima i saudijcima, ali ionako većina transporta roba bi zahtjevala i dalje naftu zbog snage motora
sad se ti varas, auto na vodik je razradjen bas u njemackoj i japanu, npr.
i snaga motora se nimalo ne razlikuje tako da... jedino sto nafta odrzava ameriku (SAD) i kasd bi se prekinla trgovina naftom doslo bi do inflacije u americi radi prevelikog povrata dolara(valute kojim se placa nafta), bas zato su i ubili saddama, jer malo manje poznata je cinjenica da je on tija uvest euro kao jedinicu kojom se placa nafta... znaci prevelika je moc naftne industrije, koja u glavnini je i vlaskon automobilske i iznimno su blisko povezani, eto ti razlog tocniji malo.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 14:39   #9 (permalink)
next best thing

ups evo informacije sa jednog foruma

Citat:

This car is going into production 2008 in India by Tata, one one the largest vehicle makers in the world. No doubt while the rest of the world embraces this and other technologies the Americans will still be hauling their fat arses round in SUVs.
Comment by Geddy 05.04.08 @ 2:39 am
@ Sah, ja sam konkretno rekao za ova dva tipa motora da dolaze iz Francuske i Australije
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 14:42   #10 (permalink)

aha, ok sorry
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: auto, zrak

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113