Vidi Rezultate Anketa: Da li bi sjeli u oe bombončiće?

Glasači
8. Vi nemožete glasati na ovoj anketi
  • Da jedva čekam da se pojave na tržištu

6 75.00%
  • Da, ali neću moći juriti

1 12.50%
  • NE, raspast će se kad pustim cajke

1 12.50%
  • Nema šanse da me vidite u tome

1 12.50%
Višestruki izbor anketa
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 10

Auto na zrak

Raspravljate o temi Auto na zrak u Prirodna forumu, dio Znanost foruma; anketa je vrlo jednostavna, možda nebiste bili dooljno cool da vas vide cure u njemu ali dali bi vozili taj ...

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

Auto na zrak

anketa je vrlo jednostavna, možda nebiste bili dooljno cool da vas vide cure u njemu ali dali bi vozili taj auto radi očuvanja okoliša, i očuvanja planete za svoju djecu??

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,900
    Liked
    397 times

Re: Auto na zrak

vozio bi bilo što ako je jeftino i ne mora se pedalati ili slično
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Regularni forumas Avatar od korisnika mentalac
    Datum registracije
    13-05-08
    Starost
    23
    Poruka
    77
    Liked
    0 times

Da, ovaj auto ako se pojavi na tržištu vozit ću ne samo radi zaštite okoliša nego i da odje**m naftu koja je iz dana u dan sve skuplja. Nadam se da će ovakvo što ugledat svijetlo dana na svim tržištima jer definitivno će bit velik broj ljudi koji će to kupovat. A kolko auto na sat ide, kako izgleda me nimalo ne brine niti to koja će me cura vidjet u njemu jer me ne privlače kurvaste sponzoruše.

prof. Foruma Avatar od korisnika omahen
    Datum registracije
    06-08-05
    Starost
    44
    Poruka
    1,000
    Liked
    3 times

Sta mu fali,glavno da pali i vozi. Uostalom nafta nece vjecno trajati,prema tome u skoroj buducnosti ce svi auti biti ovakvi ili slicni tome.
    NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika nespretna
    Datum registracije
    15-05-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,783
    Liked
    1 times

dobra ideja, ali mislim da neće doći na tržište...kao ni ostale stvari koje bi eventualno mogle očuvati okoliš
    nije u interesu ovim glavonjama koje su povisile cijene benzina...
    - the chase is better than the catch -

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

oce, al za 20-godina...

Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

mislim da se varate, izumi dolaze iz Francuske i Australije, dakle zemalja koje nisu naftni divovi i koji bi rado sa ovime zadali smrtonosni udarac amerima i saudijcima, ali ionako većina transporta roba bi zahtjevala i dalje naftu zbog snage motora

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Citat Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
    mislim da se varate, izumi dolaze iz Francuske i Australije, dakle zemalja koje nisu naftni divovi i koji bi rado sa ovime zadali smrtonosni udarac amerima i saudijcima, ali ionako većina transporta roba bi zahtjevala i dalje naftu zbog snage motora
    sad se ti varas, auto na vodik je razradjen bas u njemackoj i japanu, npr.
    i snaga motora se nimalo ne razlikuje tako da... jedino sto nafta odrzava ameriku (SAD) i kasd bi se prekinla trgovina naftom doslo bi do inflacije u americi radi prevelikog povrata dolara(valute kojim se placa nafta), bas zato su i ubili saddama, jer malo manje poznata je cinjenica da je on tija uvest euro kao jedinicu kojom se placa nafta... znaci prevelika je moc naftne industrije, koja u glavnini je i vlaskon automobilske i iznimno su blisko povezani, eto ti razlog tocniji malo.

Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

ups evo informacije sa jednog foruma

This car is going into production 2008 in India by Tata, one one the largest vehicle makers in the world. No doubt while the rest of the world embraces this and other technologies the Americans will still be hauling their fat arses round in SUVs.
    Comment by Geddy 05.04.08 @ 2:39 am
    @ Sah, ja sam konkretno rekao za ova dva tipa motora da dolaze iz Francuske i Australije

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

aha, ok sorry

Lajkaj nas na Facebooku