| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Auto na zrak u Znanost forumu; anketa je vrlo jednostavna, možda nebiste bili dooljno cool da vas vide cure u njemu ali dali bi vozili ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li bi sjeli u oe bombončiće? | |||
| Da jedva čekam da se pojave na tržištu | | 6 | 75.00% |
| Da, ali neću moći juriti | | 1 | 12.50% |
| NE, raspast će se kad pustim cajke | | 1 | 12.50% |
| Nema šanse da me vidite u tome | | 1 | 12.50% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 8. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| next best thing | Auto na zrak anketa je vrlo jednostavna, možda nebiste bili dooljno cool da vas vide cure u njemu ali dali bi vozili taj auto radi očuvanja okoliša, i očuvanja planete za svoju djecu??
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Auto na zrak vozio bi bilo što ako je jeftino i ne mora se pedalati ili slično ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Auto na zrak Da, ovaj auto ako se pojavi na tržištu vozit ću ne samo radi zaštite okoliša nego i da odje**m naftu koja je iz dana u dan sve skuplja. Nadam se da će ovakvo što ugledat svijetlo dana na svim tržištima jer definitivno će bit velik broj ljudi koji će to kupovat. A kolko auto na sat ide, kako izgleda me nimalo ne brine niti to koja će me cura vidjet u njemu jer me ne privlače kurvaste sponzoruše. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 706
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Auto na zrak Sta mu fali,glavno da pali i vozi. Uostalom nafta nece vjecno trajati,prema tome u skoroj buducnosti ce svi auti biti ovakvi ili slicni tome.
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #7 (permalink) |
| next best thing | Re: Auto na zrak mislim da se varate, izumi dolaze iz Francuske i Australije, dakle zemalja koje nisu naftni divovi i koji bi rado sa ovime zadali smrtonosni udarac amerima i saudijcima, ali ionako većina transporta roba bi zahtjevala i dalje naftu zbog snage motora
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: Auto na zrak Citat:
i snaga motora se nimalo ne razlikuje tako da... jedino sto nafta odrzava ameriku (SAD) i kasd bi se prekinla trgovina naftom doslo bi do inflacije u americi radi prevelikog povrata dolara(valute kojim se placa nafta), bas zato su i ubili saddama, jer malo manje poznata je cinjenica da je on tija uvest euro kao jedinicu kojom se placa nafta... znaci prevelika je moc naftne industrije, koja u glavnini je i vlaskon automobilske i iznimno su blisko povezani, eto ti razlog tocniji malo.
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| next best thing | Re: Auto na zrak ups evo informacije sa jednog foruma Citat:
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, zrak |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:02.