Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

Automobili na vodu

Raspravljate o temi Automobili na vodu u Prirodna forumu, dio Znanost foruma; eto ako ikog zanima ovo područje, i tko zna nešto više o toj temi... ovako, u zadnje vrijeme na internetu ...

Starter Avatar od korisnika twin007
    Datum registracije
    25-07-08
    Starost
    24
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

Automobili na vodu

eto ako ikog zanima ovo područje, i tko zna nešto više o toj temi... ovako, u zadnje vrijeme na internetu se sve više piše o autima koji koriste vodu kao pogonsko gorivo...

al dal je to istina il ne, nitko nezna, možda takvo nešto postoji, a možda ne... to je još uvijek donekle zabranjena tema, upravo zbog premoći velikih naftnih industrija i njihovih utjecaja...
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

na internetu se prodaju već gotovi kompleti za ugradnju u svaki auto, bilo da auto ima dizel il benzinski motor, a da bi mogli kosistiti "vodu kao gorivo"...

PITANJE KOJE MENE JAKOOO MUČI JEST TO, JEL UZ TAKVE KOMPLETE KOJE UGRADIMO UZ SVOJE MOTORE, DALI UZ TO I DALJE KORISTIMO BENZIN IL DIZEL GORIVO KAO GORIVO, ILI SE SAMO VOZIMO NA VODU????????????
    TJ, UZ TE KOMPLETE SU MOTORI POTPUNO PREINAČENI DA RADE SAMO KAO NA VODU IL SE I DALJE KORISTI STANDARDNO FOSILNO GORIVO UZA SVE TO...???

mala slova, čemu najednom velika slova, uostalom mogao si malo prosurfat, nešto pronać pa stavit koji članak
    Zadnji Uredio pharaoh : 25-07-08 u 07:41

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Savana
    Datum registracije
    29-07-08
    Starost
    60
    Poruka
    2,006
    Liked
    1 times

Re: Automobili na vodu

Primetio sam da ti niko nije odgovorio pa evo da to ja ucinim.

Australijanac, poznat samo pod imenom Džo X, dizajnirao je neverovatnu vodenu Energetsku Ćeliju koja samo koristi vodu kao gorivo, ali zato razvija više snage od benzina.

Ima na netu forum koji se bavi ovom temom ali mislim da nije dozvoljeno upucivati na druge forume pa samo ukratko da ti odgovorim.

U principu se radi o celiji u koju se sipa voda i prikljuci na 12v i onda se pokrece proces koji dovodi do toga da celija posle izvesnog vremena postaje prijemnik orgonske energije i to se prikljuci na karburator i radi bez benzina pa cak ne trosi ni tu vodu koju si sipao.

Takve celije imaju da se kupe na trzistu ali ima i nacrta pa ih ljudi i sami prave ,medjutim sve je to samo biznis jer apsilutno niko nije uspeo da to sprovede u praksi.
    Znaci nemoj bacat pare i zaboravi na to sto si cuo.
    Za sada je gas ili dizel motor jedina varijanta koja ti omogucava jeftiniju voznju.Postoji i alternativa na struju
    i tu tehnologija nije problem ali kapacitet samih akumulatora jeste pa dok se to ne usavrsi ostaje nam dizel i gas.
    Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.

Regularni forumas Avatar od korisnika Meskalito
    Datum registracije
    04-06-08
    Starost
    25
    Poruka
    387
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Savana Pogledaj Poruke

Australijanac, poznat samo pod imenom Džo X, dizajnirao je neverovatnu vodenu Energetsku Ćeliju koja samo koristi vodu kao gorivo, ali zato razvija više snage od benzina.

Ima na netu forum koji se bavi ovom temom ali mislim da nije dozvoljeno upucivati na druge forume pa samo ukratko da ti odgovorim.

U principu se radi o celiji u koju se sipa voda i prikljuci na 12v i onda se pokrece proces koji dovodi do toga da celija posle izvesnog vremena postaje prijemnik orgonske energije i to se prikljuci na karburator i radi bez benzina pa cak ne trosi ni tu vodu koju si sipao.

Takve celije imaju da se kupe na trzistu ali ima i nacrta pa ih ljudi i sami prave ,medjutim sve je to samo biznis jer apsilutno niko nije uspeo da to sprovede u praksi.
    Za sada je gas ili dizel motor jedina varijanta koja ti omogucava jeftiniju voznju.Postoji i alternativa na struju
    i tu tehnologija nije problem ali kapacitet samih akumulatora jeste pa dok se to ne usavrsi ostaje nam dizel i gas.
    ovo podebljano mi zvuči kao neki perpetum mobile i nekak ne drži vodu

inače zanimljiva tema ali još se dugo neće ostvariti
    Uspješno ili neuspješno svi mi pretjerujemo glumeći svoj omiljeni lik iz mašte

Regularni forumas Avatar od korisnika spaljevina
    Datum registracije
    08-12-07
    Starost
    24
    Poruka
    338
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Savana Pogledaj Poruke

vidio sam nešto slično...ali neki sustav koji utječe na kemiju vode te ona postaje zapaljiva u određenim uvjetima ili tako nešto a mislim da se radi o vodiku iz vode ma neznam sad točno moram opet pogledat...uglavnom rezultat izgaranja je opet voda i kisik...ali svakako stvar je jako zanimljiva i u tako nešto bi se trebalo uložit truda u razvijanje...naravno taj motor nije kao dizel ili benzinski pa da može formulu 1 natjerat za 3 sec do 200 al razvijanjem toga bi se dosta moglo postić...
    opušteno, opušteno....ili easy, easy...ili izzy, izzy...znači daj dva izzy-ja za stol

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Savana
    Datum registracije
    29-07-08
    Starost
    60
    Poruka
    2,006
    Liked
    1 times

To što svi dobiju je gas praskavac i nema veze sa orgonom. Do orgona još niko nije došao. Mislim da je Tesla razmišljo u boljem pravcu nego taj Australijanac.
    Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.

Lajkaj nas na Facebooku