| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Automobili na vodu u Znanost forumu; eto ako ikog zanima ovo područje, i tko zna nešto više o toj temi... ovako, u zadnje vrijeme ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-07-08 Lokacija: Krapina Godina: 20
Poruka: 4
![]() | Automobili na vodu eto ako ikog zanima ovo područje, i tko zna nešto više o toj temi... ovako, u zadnje vrijeme na internetu se sve više piše o autima koji koriste vodu kao pogonsko gorivo... al dal je to istina il ne, nitko nezna, možda takvo nešto postoji, a možda ne... to je još uvijek donekle zabranjena tema, upravo zbog premoći velikih naftnih industrija i njihovih utjecaja... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, na internetu se prodaju već gotovi kompleti za ugradnju u svaki auto, bilo da auto ima dizel il benzinski motor, a da bi mogli kosistiti "vodu kao gorivo"... PITANJE KOJE MENE JAKOOO MUČI JEST TO, JEL UZ TAKVE KOMPLETE KOJE UGRADIMO UZ SVOJE MOTORE, DALI UZ TO I DALJE KORISTIMO BENZIN IL DIZEL GORIVO KAO GORIVO, ILI SE SAMO VOZIMO NA VODU???????????? TJ, UZ TE KOMPLETE SU MOTORI POTPUNO PREINAČENI DA RADE SAMO KAO NA VODU IL SE I DALJE KORISTI STANDARDNO FOSILNO GORIVO UZA SVE TO...??? ![]() mala slova, čemu najednom velika slova, uostalom mogao si malo prosurfat, nešto pronać pa stavit koji članak Zadnji Uredio pharaoh : 25-07-08 u 06:41. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 502
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Automobili na vodu Primetio sam da ti niko nije odgovorio pa evo da to ja ucinim. Australijanac, poznat samo pod imenom Džo X, dizajnirao je neverovatnu vodenu Energetsku Ćeliju koja samo koristi vodu kao gorivo, ali zato razvija više snage od benzina. Ima na netu forum koji se bavi ovom temom ali mislim da nije dozvoljeno upucivati na druge forume pa samo ukratko da ti odgovorim. U principu se radi o celiji u koju se sipa voda i prikljuci na 12v i onda se pokrece proces koji dovodi do toga da celija posle izvesnog vremena postaje prijemnik orgonske energije i to se prikljuci na karburator i radi bez benzina pa cak ne trosi ni tu vodu koju si sipao. Takve celije imaju da se kupe na trzistu ali ima i nacrta pa ih ljudi i sami prave ,medjutim sve je to samo biznis jer apsilutno niko nije uspeo da to sprovede u praksi. Znaci nemoj bacat pare i zaboravi na to sto si cuo. Za sada je gas ili dizel motor jedina varijanta koja ti omogucava jeftiniju voznju.Postoji i alternativa na struju i tu tehnologija nije problem ali kapacitet samih akumulatora jeste pa dok se to ne usavrsi ostaje nam dizel i gas.
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Bjelovar Godina: 21
Poruka: 301
![]() | Re: Automobili na vodu Citat:
inače zanimljiva tema ali još se dugo neće ostvariti
__________________ Uspješno ili neuspješno svi mi pretjerujemo glumeći svoj omiljeni lik iz mašte | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:59.