| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; Šta mislite o ovom kod Visokog što se pretpostavlja da su piramide... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 610
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide eto ja mislim da je sasvim moguce da su tamo neke piramide,zasto ne bi bile, nekad nije bilo urbanistickih planova i pun k.... dozvola koje nikad ne mozes sve dobiti, pa su se piramide pravile gdje se kome sprdne (ko na viru). ja navijam da za to da tamo budu piramide i da ti ljudi koji tamo zive imaju od toga neke koristi (citaj, zarade para) ![]()
__________________ Red bull- daje ti krila Rakija-daje ti pogon na sve cetiri |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-12-05
Poruka: 47
![]() | Re: Bosanske piramide Pa da i mi Bosanci jednom Evropi kažemo da smo bili civilizacija a ne da nas pljuju ko da smo ljudožderi. A što se tiče profita od turistički posjeta to opet ovisi od države da li će znati da organizuje.
__________________ Znamo šta smo,al neznamo šta možemo biti |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,083
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide bosanci su pametni, cujem da vec mozes kupit rakije s piramidom unutra i jos neke suvenire, nemres vjerovat. Mogli bi mi nekaj smislit, Jeti na sljemenu, cudoviste na jarunu, legenda o najvecem svjetioniku na hvaru koji su sagradili ljudi s atlantide al ga je srusila bura...
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: Bosanske piramide Moguće je, danas ništa nije tak nemoguće tako da ako se još smisli neka legenda, bosanske piramide bi mogle postat svjetski tražena roba. ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide idem, idem jarane malo do Bosne, ništa ljepše ništa slađe ništa milije.... Bosna je majka moja, Bosna je život moj Mahir Bureković
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: bosanske, piramide |
« teleportacija
|
Crna rupa »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:19.

pametni znaju