Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Prirodna
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; Pa na cijeloj kugli se gradilo našoj kaj je visoko iznimka. Gradilo se i na mjestu na kojem je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-04-07, 13:42   #91 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase
Re: Bosanske piramide

Pa na cijeloj kugli se gradilo našoj kaj je visoko iznimka. Gradilo se i na mjestu na kojem je sagrađena moja kuća bio veliki dvorac sve puno cigle i keramike, a danas se nezna niš o tim ljudima ko što se neće za 100 g. znat za nas. Zakon prirode nemreš napravit da živiš u Egiptu kad ti je gruda zemlje tvoje na Balkanu a nil daleko A AK SVIJET POLUDI ZA VAŠIM OTKRIČEM
gollum007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 11:38   #92 (permalink)
Bionic Jive

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 7,795
DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

ne znam kolko pratite ta događanja u visokom...al evo ovako...
to negiranje postojanja piramide ja apsurdno... ako se zna da ovaj dio zemaljske kugle ( dio balkana) nikad nije bio pod vodom,sto znaci da su se tu prvi oblici civilizacija poceli razvijat,cemu onda čuđenje da moze da postoji piramida ili bilo sta drugo...
prije par dana njemci su satelitskim putem i iz aviona obavljali snimanja nekom najnovijom tehnologijom otkrili da se 100% nalazi piramida ispod brda... mada i prije toga nije bilo sumnje.. svasta je iskopanao, stepenice nađene, terase itd.... tako stvarno da ne treba raspravljat jel to neki objekat, vec sta ta objekat predstavlja, iz kojeg doba potiče, ko ga je sagradio....
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 12:14   #93 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,280
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Ma i ja se iskreno nadam, da će otkriti da je to zapravo bio svemirski brod kojim je zapravo i donesen život na zemlju.

Maslow je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 12:41   #94 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,905
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
ko ga je sagradio....
Nađena je stara tabla:

Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 12:47   #95 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,343
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 13:07   #96 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,284
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 13:51   #97 (permalink)
Bionic Jive

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 7,795
DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

jebiga, u hrvatskoj nađete kamen i mislite da je dragulj bez argumenata, a ovdje argumenti postoje i stvarno me interesuje sta je tolko smijesno????
dajte mi argumente da nije nista, da nije ljudska ruka to napravila... i ja cu onda reci da nije nista...a ovako s*at i smijat se bez razloga i bez argumenata ,ne kontam...
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 14:18   #98 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,280
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
jebiga, u hrvatskoj nađete kamen i mislite da je dragulj bez argumenata, a ovdje argumenti postoje i stvarno me interesuje sta je tolko smijesno????
dajte mi argumente da nije nista, da nije ljudska ruka to napravila... i ja cu onda reci da nije nista...a ovako s*at i smijat se bez razloga i bez argumenata ,ne kontam...
?????

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
Nađena je stara tabla:

Maslow je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 14:26   #99 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,343
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
Nitko nije negirao postojanje piramida...ne trebaš neke stvari shvačat tako ozbiljno, ovo što je Lovel stavio samo je zajebancija.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-04-07, 14:34   #100 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,284
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ja bi baš htio da to stvarno je piramida. Ne bi morao u Egipat, samo skoknem do Visokog

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bosanske, piramide

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113