| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; ne kužim zašto toliki sprd... a da kužim ipak hrvati nemaju baš smisla za humor dok su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: spličanka Godina: 24
Poruka: 63
![]() | Re: Bosanske piramide ne kužim zašto toliki sprd... a da kužim ipak hrvati nemaju baš smisla za humor dok su bosanci prvaci... opraštam vam niste vi krivi!!! ja idem da se popnem kod muje na zmaja!
__________________ život je stari kučkin brat,svaki da sa njim vodim rat sve više mi sliči na pješćani sat... sa samog ruba pameti stižu mi strašni saveti al' ja ću da preživim na svoj način |
| | |
| | #102 (permalink) |
| charolastra | Re: Bosanske piramide
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #103 (permalink) |
![]() | Re: Bosanske piramide aha juhicu od gljiva... oćeš malo?
__________________ život je stari kučkin brat,svaki da sa njim vodim rat sve više mi sliči na pješćani sat... sa samog ruba pameti stižu mi strašni saveti al' ja ću da preživim na svoj način |
| | |
| | #105 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Bosanske piramide bosanske gljive ludare, jedinstvene kao i piramide.... znate sta su piramide u egiptu za ove nase ???? vikendice ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #106 (permalink) |
![]() | Re: Bosanske piramide a one u kini? njih preko 100.. najviša 350 m = 2*keopsova , a na gljivama 3* ... mora da su mujo i haso i tamo bili ili?
| | |
| | #107 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Bosanske piramide keopsova nije u kini...a ova visocka je puno veca... a na gljivama ne znam kako izgleda ova visocka... i onaj ko misli da je ovo priroda napravila nek ode psihijatru ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #108 (permalink) |
![]() | Re: Bosanske piramide piše 2(puta) keopsova dakle dvostruko viša... i u kini je no neznam kako je zovu
| | |
| | #109 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Bosanske piramide Citat:
a ja ovdje vidim samo sedimentne kamene ploče kakvih ima jako mnogo u Lici.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Bosanske piramide pa dokazano je heheh procitaj prehodnu stranicu....prije par sedmica njemci snimali nekom najnovijom tehnologijom i dokazali postojanje piramidalnih oblika, sa jednakim stranicama, pod jednakim uglovima, i jednako udaljene jedna od druge...
| | |
![]() |
| Tagovi: bosanske, piramide |
« Kako napraviti dimnu bombu
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:16.